KOVAČ POJAČAVA SVOJU POZICIJU U BAYERNU: / Pokušava Juventusu oteti besplatno pojačanje

Image
Foto: AFP

Dva europska diva spremna su ući u otvorenu borbu za veznjaka Arsenala

26.12.2018.
20:47
AFP
VOYO logo

Bayern Munchen i Juventus spremni su se do kraja boriti za Arsenalovog veznjaka Aarona Ramseya, pišu engleski mediji. Reprezentativac Walesa na kraju ove sezone napustit će Emirates i u rujnu može besplatno potpisati za sljedeći klub.

Nakon što je cijelo desetljeće bio vjeran klubu iz sjevernog Londona, vrijeme je da napusti klub. Liverpool i Manchester United odavno su zainteresirani, a ni Paris Saint Germain i Milan nemaju ništa protiv toga da svlačionicu pojačaju takvim imenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojačava konkurenciju

Ipak, Calciomercato piše da mu Juventus spreman ponuditi čak 9 milijuna eura po sezoni za dolazak u Serie A. To bi bilo nešto manje od onoga što sada zarađuje u Arsenalu, ali bi mu se ponudila i borba da se s Bianconerima bori za titulu Lige prvaka.

Talijani nisu jedina momčad koja je ozbiljno zagrizla, Bayern je također spreman dovesti Ramseya. Niko Kovač želi povećati konkurenciju u veznom redu u kojem već ima Leona Goretzku, Thiaga Alcantaru i Jamesa Rodrigueza. Oni bi bili spremni platiti i više da ga dovedu u siječnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo