prvo pojačanje / Kovač kreće u rekonstrukciju: Bayern osigurao usluge čudesnog napadača iz Lillea?

Image
Foto: AP Images

Bavarci su za usluge Pepea Lilleu ponudili 80 milijuna eura, a dio odštete navodno će osigurati i najveći sponzor kluba Adidas

20.3.2019.
9:20
AP Images
VOYO logo

Nakon još jedne razočaravajuće sezone na europskom planu, Niko Kovač i Bayern München čini se, kreću u potpunu rekonstrukciju.

Prva meta je sjajni napadač Nicolas Pepe, član drugoplasirane mmčadi francuskog prvenstva Lillea. Bavarci su za njegove usluge Lilleu ponudio 80 milijuna eura, a dio odštete navodno će osigurati i najveći sponzor kluba Adidas. Prema prvim informacijama, Lille je prihvatio ponudu i Pepe će uskoro zaigrati uz Lewandowskog u vršku Kovačevog napada. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23-godišnji Francuz od početka sezone bilježi briljantnu statistiku - sa 17 pogodaka nalazi se na drugom mjestu najboljih strijelaca francuske lige, a uz to je upisao i 11 asistencija, stoga Bayern želi što prije okončati posao i ne dozvoliti konkurenciji da im poremeti planove. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Bayern je navodno već osigurao Benjamina Pavarda, a glasno se spominje ime Lucasa Hernandeza iz Atletico Madrida. Kovač čini se, planira potpuno izokrenuti svlačionicu u Münchenu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo