KOVAČ JE TRENUTNO VELIKI HIT U FRANCUSKOJ: / Može li Monaco gdje mu je mjesto? 'Evo kako možemo završiti u prvih pet'

Image
Foto: Profimedia

Kovač je nakon susreta bio oduševljen pobjedom i rekao je da mu je ovo bila najbolja ova sezone

10.1.2021.
11:47
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski trener Niko Kovač radi sjajan posao u Monacu. Nanizao je četiri utakmice bez poraza, a u posljednjem susretu, u 19. kolu protiv Angersa slavili su s 3:0. Sada su na četvrtom mjestu i zaostaju sedam bodova za vodećim Lyonom i šest za PSG-om i Lilleom.

Kovač je nakon susreta bio oduševljen pobjedom i rekao je da mu je ovo bila najbolja ova sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nam je bila najbolja utakmica od početka sezone. Svakako je bila najkompletnija. Učinili smo neke dobre stvari u tranziciji, bilo dobro organizirani i strukturirani. Imali smo posjed, zaslužili smo pobjedu i vrlo sam sretan", rekao je Kovač.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Niko Kovac, l'entraineur croate de l'ASM lors du match de championnat de Ligue 1 Uber Eats opposant l'AS Monaco (ASM) au Paris Saint-Germain (PSG) au stade Louis II ŕ Monaco, le 20 novembre 2020. L'AS Monaco a gagné 3-2. © Bruno Bebert/Bestimage French First League soccer match between AS Monaco and Paris Saint-Germain at Louis II stadium in Monaco, on November 20, 2020. ASM won 3-2.,Image: 570176146, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

'Sve se može promijeniti'

Inače, Angers je u prošlom kolu svladao Lille, a nisu znali za poraz u gostima još od 2. listopada. "Znali smo da su dobar protivnik, odlično organiziran i kvalitetan u gostima, ali prekinuli smo mu niz. Igrači su pružili odličnu predstavu, nisu puno griješili, baš sam zadovoljan", rekao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čak je i trener Angersa, Stephane Moulin rekao kako je Monacu sjajan i kako mu je mjesto među najboljih pet momčadi lige.

"Hvala mu, ali znate da se u nogometu sve brzo može promijeniti, puno je dobrih momčadi u ligi. Na pravom smo putu i ako u narednim utakmicama budemo na 100 posto kao u ovoj, možemo završiti među prvih pet. Ali tek smo na pola sezone, moji igrači još mogu napredovati, a na njima je da nastave raditi", kazao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo