KOVAČ IZDAO NAREDBU SALIHAMIDŽIĆU: / Bivši izbornik želi bosanskog čarobnjaka, ali mu je stigao hladan tuš

Image
Foto: AFP

S obzirom na to da je riječ o ključnom igraču talijanskih prvaka jasno je da je mogućnost izvršenja ovog posla svedena na minimum

22.4.2019.
10:11
AFP
VOYO logo

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić već ima pune ruke posla oko dovođenja novih igrača. Klub je najavio rekordnu potrošnju kako bi se vratili u vrh europskog nogometa i nastavili dominaciju na domaćem terenu. Već su jedan rekord srušili kada su doveli Lucasa Hernandeza za 80 milijuna eura čim je bivši igrač Atletico Madrida postao njihovo najskuplje pojačanje u povijesti.

Ogromna odšteta

Puno je glasina po pitanju tko bi još mogao stići u München. Prema posljednjim Bayern je, zajedno s Real Madridom i PSG-om, pokazao interes za bosanskohercegovačkog reprezentativca Miralema Pjanića (29). Međutim, Rai Sport, koji je i objavio ovu vijest, ističe da, što se tiče Juventusa veznjak nije na prodaju. No, dodaju i da bi u slučaju da se promijene okolnosti za njega tražili 130 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Juventus' forward from Croatia Mario Mandzukic (L) celebrates with Juventus midfielder Miralem Pjanic after scoring during the UEFA Champions League Group D football match Juventus vs Sporting CP at the Juventus stadium on October 17, 2017 in Turin. Juventus won 2-1. / AFP PHOTO / Marco BERTORELLO

Pjanić je stigao u Torini prije tri godine iz Rome i od tada je nazamjenjiv u momčadi Massimiliana Allegrija. Ove sezone upisao je 40 nastupa u svim natjecanjima. Zabio je četiri pogotka i namjestio ih još sedam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo