KOVAČ GLAVNI KANDIDAT ZA TRENERA BAYERNA: / 'Veliki je profesionalac, sjajan trener, donio bi nove ideje u München'

Image

Hrvatski stručnjak postao je u dvije godine cijenjen trener u Njemačkoj.

5.4.2018.
14:44
VOYO logo

Hoće li bivši izbornik Hrvatske Niko Kovač postati trener Bayerna? Pitanje je to koje je preokupiralo njemačke medije. Jer, nakon što im je odbijenicu poslao Thomas Tuchel nekadašnji kapetan vatrenih postao je prvi kandidat za preuzimanje velikana.

Sportski direktor kluba i nekadašnji Kovačev suigrač Hasan Salihamidžić priznao je da je već razgovarao s Kovačem. O svemu se srijedu i on očitovao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno se stvari događa u nogometu. Ne znam što će biti sutra. Kako trenutno stvari stoje Eintrachtov sam trener do 2019", rekao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Fredi Bobic također se osvrnuo na ovu priču.

"Ne želim sudjelovati u ovoj igri. Nemam nikakvu želja, umara me to", rekao je i poručio kako klubu ne trebaju takve priče u ključnom dijelu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klupska legenda Karl-Heinz Körbe u razgovoru za Frankfurter Allgemeine dala je svoj pogled na nastalu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Bayern napravi pritisak, Kovač bi se mogao predomišljati. Moguće je da Bayern dođe i kaže: 'Niko, stvarno te želimo i platit ćemo Eintrachtu odštetu od tri, četiri milijuna eura'. On bi se uklopio tamo, a da ja vodim Bayern, izabrao bih ga za trenera. On je veliki profesionalac, sjajan trener, donio bi nove ideje u München i siguran sam da bi tamo ostavio traga. Odlazak Kovača za nas bi bila apsolutna katastrofa. On i sportski direktor Fredi Bobic nose čitavi projekt. Niko zna kako se nositi s Boatengom i Antom Rebićem, a to nije lako", rekao je među ostalim.

Kovač je sjeo na klupu Eintrachta prije dvije godine. Njegova momčad trenutno je šesta u Bundesligi i još je u utrci za Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo