EUROPSKA LIGA /

Vatreni teško poražen u Turskoj, Crveni vragovi bez pobjede nad nizozemskim sastavom

Image
Foto: Profimedia

Zanimljiv nogometni dan

25.9.2024.
23:19
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni vratar Dominik Kotarski odradio je vrlo dobro svoj posao, ali njegov je PAOK poražen u prvom kolu Europske lige, nogometaši Galatasarayja su na domaćem terenu slavili 3-1.

Image
POMUČILI SE /

Perković nakon pobjede izdvojio jednog dinamovca: 'Mora pronaći balans da bi igrao kako može'

Image
POMUČILI SE /

Perković nakon pobjede izdvojio jednog dinamovca: 'Mora pronaći balans da bi igrao kako može'

Od početka su obje momčadi igrale napadački, a nakon prvog dijela bez golova počelo je frcati u nastavku dvoboja. Nakon što je zaustavio sve domaće napade koje je predvodio odlični Osimhen, Kotarskog je na kraju svladao njegov suigrač. Osimhen je pucao, a lopta se od Babe u 48. minuti otkotrljala u gostujuću mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PAOK se uspio vratiti te je izjednačio na 1-1 u 67. minuti kada je pogodio Konstantelias. Grci su u tom rezultatu uživali samo osam minuta jer je tada Akgun pronašao rupu u grčkoj obrani, svladao Kotarskog i pogodio za 2-1. U nadoknadi je Kotarski primio još jedan pogodak, ali ništa nije mogao kod sjajnog udarca Maura Icardija.

Hrvatski nogometaš Dejan Lovren nije konkurirao za PAOK u ovom dvoboju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoffenheim se u samoj završnici spasio poraza u Danskoj kod Midtjyllanda gdje je odigrao 1-1. Hrvatski nogometaš Andrej Kramarić nije konkurirao za Hoffenheim na ovom gostovanju. Domaći sastav je poveo golom Osorija u 42. minuti, dok je u 90. izjednačio Moerstedt.

Uz istih 1-1 je okončan ogled Nice i Real Sociedada u kojem je za goste od 69. minute zaigrao hrvatski vezni igrač Luka Sučić. Barrenetxea je u 18. minuti doveo goste iz San Sebastiana u vodstvo, dok je u samom smiraju prvog dijela izjednačio Rosario. Nica je propustila pobijediti jer u 55. minuti jedanaesterac nije realizirao Guessand.

Manchester United i Twente također su odigrali 1-1 na Old Traffordu. Manchester United je poveo golom Eriksena, ali europske muke engleskog diva produbio je Lammers koji je u 68. pogodio za 1-1.

U Hamburgu je Lazio ostvario uvjerljivu pobjedu, s 3-0 je nadjačao kijevski Dinamo. Sve je bilo gotovo za nešto više od pola sata igre. Toliko je Rimljanima trebalo za tri gola, dva je dao Senegalac Dia, a jedan Dele Bashiru. Obje su momčadi kraj dočekale s desetoricom na terenu, kod Dinama je isključen Braharu, a kod gostiju Noslin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anderlecht je u Bruxellesu svladao Ferencvaros 2-1. Verschaeren u 60. i Dolberg u 66. iz jedanaesterca su pogađali za 2-0 domaćina, a onda je Angulo u 78. i 81. minuti zaradio dva žuta kartona i ostavio Anderlecht s desetoricom. Belgijski sastav ipak je sačuvao pobjedu iako je Ferencvaros smanjio, a potom i prijetio da će ukrasti bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo