KORONAVIRUS STIGAO U PRVU HNL: / Potvrđen prvi slučaj zaraze - 'Odmah smo obavijestili nadležnu epidemiološku službu'

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

U svojoj posljednjoj utakmici u subotu Inter je na svom terenu ugostio Rijeku od koje je izgubio s 0-1

14.7.2020.
16:38
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Posljednjeplasirani sastav Prve HNL, zaprešićki Inter, koji je porazom od Rijeke u subotu i teoretski izgubio izglede za ostanak, objavio je u utorak kako je jedna osoba u klubu pozitivna na koronavirus.

"Sukladno preporukama stožera Civilne zaštite RH i radne skupine za povratak natjecanju HNS-a prilikom pojave pozitivne osobe na Covid-19 virus, odmah je obavještena nadležna epidemiološka služba koja je provela izvid i sukladno njihovom zaključku su kontakti povećanog rizika stavljeni u samoizolaciju, a nad kontaktima niskog rizika će se provesti pojačani nadzor u idućem period, te će se promtno reagirati temeljem epidemiološke situacije. Nadležni epidemiolog na temelju izvida nije procijenio rizičnim klub s kojim je odigrana utakmica u subotu, ali je isti obavješten od strane radne skupine za povratak natjecanju HNS-a o nalazu, te je preporučen pojačan nadzor u slijedećem periodu", stoji u Interovu priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

11.07.2020., stadion Ivan Laljak-Ivic, Zapresic - Hrvatski Telekom Prva liga, 34. kolo, NK Inter Zapresic - HNK Rijeka. Komnen Andric, Joao Escoval Photo: Matija Habljak/PIXSELL

U svojoj posljednjoj utakmici u subotu Inter je na svom terenu ugostio Rijeku od koje je izgubio sa 0-1. Inter je izgubio svih 13 posljednjih utakmica u Prvoj HNL te dva kola prije kraja zaostaje nedostižnih sedam bodova za devetom Istrom 1961.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo