KOPIĆ NEUTJEŠAN NAKON NESRETNOG HAJDUKOVOG PORAZA: / 'Osjećaj je baš užasan, bili smo nadomak...'

Image
Foto: Pixsell

Hajduk je eliminiran u trećem pretkolu Uefine Europske lige

16.8.2018.
23:32
Pixsell
VOYO logo

Hajduk je na dramatičan način eliminiran iz trećeg pretkola Europske lige, nakon poraza od 2-1 od Steaue u Bukureštu. Bijeli su do posljednje sekunde imali 1-1, što bi ih vodilo u doigravanje i otvorilo šansu da se plasiraju u grupnu fazu natjecanja. Međutim, onda se ukazao Gnohere i sa svojim drugim pogotkom, u 94. minuti, izbacio Bijele.

"Steaua nam nije ništa posebno napravila. Zato je osjećaj posebno težak, baš užasan. Prvo poluvrijeme je bila utakmica bez naročite kvalitete, ali borbena, imali smo dosta grešaka, u nastavku smo mijenjali i igrače i sustav kako god je rezultat diktirao. I preokrenuli smo tijek. A kad smo zabili, Steaua baš ništa posebno nije napravila, ali su imali sreće zabiti gol u završnici", rekao je trener Hajduka, Željko Kopić, za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Golove kakvi smo primili posebna su priča, nekakva ruka, bez šanse za Steauu, nisu imali niti jednu izglednu priliku do tog časa. A drugi gol, još ga vrtim u glavi, došao je nakon centaršuta. Kad smo bili sasvim stabilni sa 1:1 u ruci. Da, jako je loš osjećaj nakon svega toga", dodao je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ah, pomislio, treba odigrati do kraja. Žal je što smo bili ekstra stabilni, s Barryjem i Caktašem ispred zadnjeg reda. Nisu nas dovodili u probleme. Do zadnjeg centaršuta", komentirao je strateg Bijelih.

"Poraz nosi svoje, ali moj stožer, pitate... to su prije svega profesionalci koji daju sve za momčad... Atmosfera prije utakmice bila je izuzetno pozitivna, s velikom željom i motivom da ostvarimo dobar rezultat. Imali smo grešaka, ali smo dobro parirali Steaui... Nekima je ovo prvo ovakvo iskustvo. Bili smo odlučni ostvariti cilj... Bili smo nadomak. Užasno je ovako izgubiti – zaključio je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo