KOPIĆ ČESTITAO DINAMU NA POBJEDU I PORUČIO: / 'Pokazalo se da je nogomet nekad jako čudna igra'

Image
Foto: PIXSELL

"Na kraju sezone imamo i finale Kupa, danas smo pokazali da možemo igrati dobar nogomet, parirati Dinamu i u puno situacija biti bolji", rekao je trener Hajduka

22.4.2018.
20:07
PIXSELL
VOYO logo

JURČEVIĆ ODUŠEVLJEN POBJEDOM, ALI I JOŠ NEČIME: ‘Zavidim Hajduku na fantastičnom ambijentu’

Image
JURČEVIĆ ODUŠEVLJEN POBJEDOM, ALI I JOŠ NEČIME: /

'Zavidim Hajduku na fantastičnom ambijentu'

Image
JURČEVIĆ ODUŠEVLJEN POBJEDOM, ALI I JOŠ NEČIME: /

'Zavidim Hajduku na fantastičnom ambijentu'

Iako je Hajduk sa 2-1 poražen na Poljudu, trener Bijelih Željko Kopić zadovoljan je prikazanom igrom i pristupom svojih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je bila jako dobra utakmica, visoka energija i intenzitet. Dinamo je ušao kvalitetnije, ali nakon toga smo lagano počeli dolaziti do igre i do inicijative. U drugom poluvremenu smo bili bolja ekipa, imali smo četiri, pet jako dobrih prilika. Opet se pokazalo da je nogomet nekad jako čudna igra i da odlučuju detalji. Čestitam Dinamu na pobjedi", rekao je Kopić pa nastavio:

'Nemam što zamjeriti svojim igračima'

"Ja sam i najavi utakmice rekao da ćemo biti pravi, taktički smo bili jako dobri, energija je bila odlična i imali smo fantastičnu podršku s tribina. Nedostajao je samo gol da u potpunosti preokrenemo utakmicu u našu korist. Sigurno je da psihički padneš kad primiš gol, igrači koji su ušli su jako dobro reagirali. Nemam svojim igračima što zamjeriti, atmosfera je bila odlična i Dinamo je na kraju pobijedio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadali su se Splićani da će se primaknuti na samo dva boda Dinamu, ali to se nije dogodilo te se sada moraju boriti za drugo mjesto jer Rijeka im puše za vratom sa samo bodom manje:

" Moramo odraditi prvenstvo do kraja na najbolji mogući način, analizirati kako spada ovu utakmicu. Imamo put kojim trebamo nastaviti danas. Na kraju sezone imamo i finale Kupa, danas smo pokazali da možemo igrati dobar nogomet, parirati Dinamu i u puno situacija biti bolji. To je dobra najava za finale Kupa", prenosi 24 sata izjave trenera Kopića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo