BOLAN PORAZ VATRENIH / Konačno se zna kako su uspjeli. Otkriveno kako je Španjolska srušila Hrvatsku na Euru: 'On danas neće igrati'

Image
Foto: Screenshot

Prikazan je izbornik Luis Enrique kako uoči utakmice osmine finala s Hrvatskom daje stroge upute 18-godišnjem veznjaku Pedriju

26.11.2021.
16:21
Screenshot
VOYO logo

Španjolski nogometni savez predstavio je dokumentarni film "Snaga grupe" (La Fuerza del grupo) u kojem se otkrivaju javnosti nepoznati detalji vezani za ljetošnji nastup Španjolske na Europskom prvenstvu, a na kojem se vidi kako izbornik od svojih igrača traži da striktno čuvaju Luku Modrića.

U drugom nastavku filma prikazan je izbornik Luis Enrique kako uoči utakmice osmine finala s Hrvatskom daje stroge upute 18-godišnjem veznjaku Pedriju iz Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovaj gospodin se zove Modrić", govori Enrique dok na ploči ispred igrača pomiče figuru objašnjavajući taktiku.

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

'Modrić danas neće igrati'

"Dakle, za Pedrija, Modrić danas neće igrati utakmicu. Najviše što će napraviti je dotaknuti dva puta loptu, zaredom. U redu? Budi jako oprezan jer je on jedini igrač za kojeg ne želim da igra", istaknuo je Enrique, dodavši kako će to biti utakmica u kojoj će se momčad iskazati kao cjelina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video pogledajte OVDJE.

Španjolska je pobijedila 5-3 nakon produžetaka, a hrvatski kapetan Luka Modrić igrao je do 114. minute. U isječku iz dokumentarnog filma vide se Enrique, gol do pojasa, i igrači kako proslavljaju pobjedu u svlačionici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolska je zatim pobijedila u četvrtfinalu Švicarsku na jedanaesterce pa ispala u polufinalu na jedanaesterce od Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo