KONAČNO SE ZNA GDJE ĆE RAKITIĆ NASTAVITI KARIJERU: / Vatrenom se ostvarila želja, Katalonci objavili čiji će dres nositi na proljeće

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski veznjak iskoristio je priliku i riješio pitanje koje ga muči mjesecima

10.12.2019.
11:39
Profimedia
VOYO logo

Borussia Dortmund, Atletico Madrid i Mallorca. Utakmice protiv tih triju klubova vjerojatno su se pokazala prekretnicom u karijeri IvanaRakitića. Vatreni je cijelu sezonu bio u nemilosti kluba i trenera, a onda ga je ErnestoValverde odlučio baciti u vatru. Audiciju je savršeno odradio i uvjerio je sve da može još mnogo toga pružiti u Barceloni. Katalonski Mundo Deportivo, list blizak španjolskom prvaku, uvjeren je da je došlo do velikog preokreta i da je Rakitić uvjerio sve da mu je mjesto na Camp Nouu.

Promijenili mišljenje

"Nakon tih triju utakmica u klubu su promijenili mišljenje o njemu. Situacija je takva da više nije na prodaju. Barcelona je Rakitića gurnula u drugi plan, ali se vratio i u klubu su shvatili da bi prodaja Hrvata bila pogreška", tvrdi Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac pet je godina bio neizostavan dio udarnog sastava, da bi dolaskom Frenkieja de Jonga došlo do promjene. Uz to, Valverde je odlučio Arthura staviti ispred njega, no pad u formi je učinio svoje, a priliku je iskoristio Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veznjak je ljetos bio na korak do transfera u Juventus. Barcelona je tada skupljala novac za Neymara, ali su oba posla propala. Sportski direktor Eric Abidal nedavno je javno izjavio da je rekao Rakitiću da klub ne računa na njega i da može potražiti novi. Od tada su se svari radikalno promijenile u korist veznjaka i, kako stvari stoje, ostvarit će se želja o nastavku karijere u Barceloni.

Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo