KONAČNO OTKRIVENA NAJVEĆA MISTERIJA PSG-a: / Evo zašto francuska zvijezda godinu dana nije zaigrala za Parižane

Image
Foto: AFP

Zašto Ben Arfa ne igra? Tajnu je sada otkrio ugledni France Football

3.4.2018.
9:39
AFP
VOYO logo

Hatem Ben Arfa najveći je misterij PSG-a i jedan od najvećih misterija francuskog nogometa. Razlog? Ove sezone nije odigrao niti jednu minutu za bogatog fracuskog velikana. Ben Arfa je od travnja prošle godine u drugom planu, te na tribinama Parka prinčeva.

Ugovor 31-godišnji veznjak ima do kraja sezone, a unatoč neigranju nije htio napustiti klub, upravo zbog velike plaće. Posljednju utakmicu Hatem Ben Arfa za PSG odigrao je 5. travnja 2017. godine u francuskom Kupu protiv Avranchesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NEYMAR SE OPAKO SPRDA S PSG-om: Brazilac natjerao šefove bogatog kluba da se hvataju za glavu

Zašto Ben Arfa ne igra? Tajnu je sada otkrio France Football. Naime, ugledni francuski nogometni magazin tvrdi da se problematični nogometaš u travnju prošle godine našalio sa šeikom Al Thanijem, katarskim Emirom, o tome koliko je teško doći do predsjednika kluba, bogatog šeika Al Khelaifija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šefa PSG-a toliko je to naljutio da je ovaj odlučio kako Ben Arfa više nikad neće zaigrati za pariški klub. Al-Khelaif je kazao, kad je čuo što je Ben Arfa rekao za njega, da se osjećao poniženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije to jedini problem koji je napravio. Ben Arfa se rugao i treneru Unaiju Emeryju kojeg je imitirao pred svima kako loše govori francuski jezik. Njegove šale svidjele su se suigračima, ali ne i treneru.

Ben Arfa je Emeryju, nakon što ga nije koristio u povijesnoj utakmici i porazu 1-6 od Barcelone, poručio da nikad neće proći osminu finala Lige prvaka. Emery mu je uzvratio da prestane biti sebičan, imitirati Messija i umišljati da je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, 5. travnja Ben Arfa će napuniti 32 godine i svoju završnu provokaciju, kako piše France Footbal, bivši nogometaš Lyona, Marseillea, Newcastlea, Hull Cityja i Nice zamislio je na način da će svoje suigrače počastiti pizzom, ali u svlačionici. Znači, donijet će pizze na mjesto na koje ne smije doći.

Vrijedi spomenuti kako je prije desetak godina Hatem Ben Arfa slovio za jednog od najtalentiranijih francuskih nogometaša. Trebao je biti svjetska zvijezda i nositelj reprezentacije Francuske, ali karijera ofenzivnog veznjaka nije ni blizu one kakva se najavljivala. Ostao je samo "vječni talent".

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo