KONAČNO, LUKA! / Modrić fenomenalnim golom spasio Real na gostovanju kod Granade

Image

Luka Modrić zabio je na gostovanju kod Granade svoj prvijenac u Primeri ove sezone i donio pobjedu 2:1 Realu na gostovanju u Andaluziji.

7.2.2016.
22:25
VOYO logo

Trebala su proći 23 kola za njegov prvijenac u prvenstvu, ali Luka je zabio kad je najviše trebalo, kad je Realu prijetio mršavi bod...

Dodao mu Kovačić

A onda je uslijedila hrvatska kombinacija, jer Modriću je loptu dodao Mateo Kovačić koji je u igru ušao sedam minuta ranije zamijenivši Isca...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidaneova momčad je povela u 30. minuti, kad je Carvajal ušao u kazneni prostor i dao povratnu loptu za Karima Benzemu koji je zabio u šestoj utakmici u nizu.

No, kad je Modrić izgubio loptu na sredini terena, točnije, ona se odbila od sučeve noge prema igračima Grande. Domaćin je s "poklonom" Jesusa Gila Mangana izjednačio, u kontri je zabio El Arabi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isprobao udarac u 49. minuti

Ni ta pogreška nije mogla zasjeniti sjajnu igru Luke Modrića. Svoj je udarac isprobao u 49. minuti, ali mu je vratar Fernandez sjajno obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kasnije je fenomenalno asistirao Benzemi, mogao je Real povesti 2:0, ali udarac francuskog napadača "skinuo" je vratar Granade.

Image

Nagrada u 85. minuti

Cijelu je utakmicu Modrić igrao odlično, šutirao je, bio aktivan, asistirao... Nagrada je došla u 85. minuti, Real je osvojio važna tri boda kako bi osigurao kakav-takav priključak s Barcelonom i Atleticom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi gol u sezoni

Inače, ovo je drugi Modrićev gol u sezoni, prvi je zabio na gostovanju kod Šahtara u Ligi prvaka. Na vrhu ljestvice Barcelona ima 54 boda i utakmicu više, Atletico 51, a Real 50 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo