Kurt Zouma / Konačno je poznata sudbina suigrača Nikole Vlašića koji je udarao mačku: Nije se izvukao bez kazne

Image
Foto: Profimedia.hr

Francuz je išao na sud gdje ga se teretilo po dvije točke optužnice. U prvoj je bio optužen za nepotrebno nanošenje boli životinje time što ju je udarao i šamarao.

1.6.2022.
16:41
Profimedia.hr
VOYO logo

Kurt Zouma, stoper West Ham Uniteda, snimljen je kako udara mačku u šokantnoj video snimci koju je najvjerojatnije snimio njegov brat. Branič se ispričao zbog incidenta, a West Ham i udruga za životinje osuđuju njegovo ponašanje.

Naime, 27-godišnji branič snimljen je kako udara mačku preko kuhinjskog poda, a na snimci se također vidi kako 'šamara' životinju. West Ham je Zoumu kaznio s 250 tisuća funti, što je njegova dvotjedna plaća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sud mu je odredio kaznu

Francuz je išao na sud gdje ga se teretilo po dvije točke optužnice. U prvoj je bio optužen za nepotrebno nanošenje boli životinje time što ju je udarao i šamarao, a u drugoj je bio optužen da nije zaštitio životinju od boli, bolesti i ozljeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obojica ste sudjelovali u ovom sramotnom činu s ovom mačkom. Ona se oslanjala na vas za brigu koja joj je potreba. Tog dana u veljači vi joj niste pružili brigu koja je potrebna. Morate biti svjesni da se ostali ugledaju na vas i da mnogi mladi ljudi žele biti poput vas," rekla je sutkinja Susan Holdham na parnici.

Zouma je na sudu priznao krivicu za udaranje i šamaranje mačke, a osuđen je na 180 sati dobrotvornog rada. Osim toga, dobio je zabranu udomljavanja mački na pet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo