KOMENTATOR USRED PRIJENOSA UTAKMICE HRVATSKA - BRAZIL NAPRAVIO NEŠTO JOŠ NEVIĐENO: / Ovo je urnebesno

Image
Foto: AFP

Komentator je, očito, malo ogladnio, pa je u prijenosu uživo počeo jesti čips

3.6.2018.
21:10
AFP
VOYO logo

Komentirati utakmicu nije lagan posao. Uz to što je svaka pogreška vidljiva, a samim time si izložen kritikama javnosti, moraš se jako dobro pripremiti za svaku utakmicu. No, priprema ne zahtjeva samo znanje o momčadima, igračima, tko koji broj nosi ili tko kako igra, već i neke druge stvari poput obaviti nuždu prije utakmice ili jesti, da te ne bi za vrijeme komentiranja, u izravnom prijenosu uhvatila - glad!

HRVATSKA DOMINIRALA DO ULASKA NEYMARA PA – IZGUBILA: Brazilski čarobnjak na impresivan se način vratio na teren

Upravo se to dogodilo jednom arapskom komentatoru, koji je za poznatu i uglednu TV mrežu Bein Sports (za arapsko područje) prenosio nedjeljni susret Hrvatske i Brazila (0-2) na Anfieldu. U posljednjim minutama utakmice, komentator je, očito, malo ogladnio, pa je u prijenosu uživo počeo jesti čips. Naravno, grickanje 'zanimacije' itekako se čulo u prijenosu, a situacija je postala hit na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BIVŠI IZBORNIK HRVATSKE ZA NET.HR: ‘Ovo što je Jedvaj napravio je užasno, a Dalić bi morao bolje razmisliti o lijevom beku’

Pogledajte i sami kako je to izgledalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako su prvi dio priprema za Svjetsko prvenstvo nogometaši Hrvatske zaokružili utakmicom protiv Brazila. Na legendarnom Anfieldu u Liverpoolu strijelci za Brazil bili su Neymar (69) i Firmino (90+3).


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo