'BIO JE DRUGAČIJI' / Najveći tragičar finala Svjetskog prvenstva odbija trenirati jer želi transfer u PSG

Image
Foto: Profimedia

Tijekom prošle sezone, Kolo Muani je svojim igrama privukao pažnju velikih klubova...

30.8.2023.
16:59
Profimedia
VOYO logo

Francuski 24-godišnji napadač Randal Kolo Muani nije se pojavio na treningu nogometaša Eintrachta u srijedu, a čini se da je taj njegov potez motiviran željom za transferom u Paris Saint-Germain, izvijestila je njemačka agencija dpa.

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Dinamo napustio mladi talent, Inter doveo prvaka svijeta

Image
TRANSFERI UŽIVO /

Dinamo napustio mladi talent, Inter doveo prvaka svijeta

Klub iz Frankfurta je priopćio da je Kolo Muani bez dopuštenja propustio trening te zbog toga neće u četvrtak biti u momčadi na utakmicu kvalifikacija za Konferencijsku kigu u kojoj će Eintracht ugostiti Levski iz Sofije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Upoznali smo drugačijeg Randala i znamo da ovo nije njegov pravi karakter. Trenutno je pod velikim pritiskom, a ova reakcija je rezultat, što je pogrešno i što smo jasno dali do znanja njemu i njemu bliskim ljudima", rekao je sportski direktor Eintrachta Markus Kroesche.

Tijekom prošle sezone, Kolo Muani je svojim igrama privukao pažnju velikih klubova, a u utorak je za njemački Sky TV izjavio da je obavijestio čelnike Eintrachta o svojoj želji za prijelazom u Paris Saint-Germain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Želio bih se preseliti u Pariz'

"Želio bih se preseliti u Pariz i rekao sam to dužnosnicima kluba. Nadam se i želim da Eintracht prihvati ponudu iz Pariza te mi omogući ovaj transfer", rekao je Kolo Muani.

Prema pisanju njemačkih medija, Kolo Muani je dogovorio osobne uvjete petogodišnjeg ugovora s PSG-om koji je Eintrachtu ponudo 80 milijuna eura kao odštetu za napadača čija ugovorna obveza s klubom iz Frankfzrta vrijedi do ljeta 2027.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno dugujem Frankfurtu. Navijači su mi dragi i uvijek sam se ponašao profesionalno. Dao sam sve od sebe za klub, ali nije tajna da je Paris Saint-Germain dao rekordnu ponudu za mene", rekao je Kolo Muani u razgovoru za Sky TV.

Prema medijskim napisima, Eintracht za svog najboljeg strijelca iz prošle sezone, koji je u 46 nastupa postigao 23 pogotka, traži od francuskog prvaka 100 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo