Koji još stadion u Hrvatskoj ima ovakve stolice?

10.7.2011.
18:17
VOYO logo

Nove klupe za rezervne igrače, najskuplje stolice, sanitarni čvorovi, prekrasan travnjak, niti jedna cigla... svime time hvale se u Dinamu dok vrijeme prije utakmice s Neftchijem neumitno curi. Radovi će navodno ipak biti gotovi do srijede i te vrlo važne utakmice, a u međuvremenu, Maksimir svakodnevno obilaze i nadgledaju razne delegacije. U nedjelju su svratili predsjednik HNS-a Vlatko Marković i glavni tajnik Zorislav Srebrić. Naravno, bili su oduševljeni, prenose na Dinamovoj stranici.

"Klub zaista može biti ponosan na sve što je napravio po pitanju Maksimira. Ovaj stadion će u budućnosti prekrasno predstavljati ne samo klub, nego i Zagreb i reprezentaciju te svi skupa možemo biti jako ponosni. Obzirom da je stadion na ponos grada i cijele države, ukoliko se u budućnosti nastave akcije i radovi na njemu bilo bi dobro da se Dinamu pridruže i gradske i(li) državne institucije. Naravno, isto vrijedi i za poljudsku ljepoticu kao i ostale nogometne objekte u Lijepoj našoj jer samo tako nogomet može napredovat", rekao je oduševljeni Marković i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gledam sve ovo i uistinu mi je teško povjerovati da je u ovako kratkom vremenskom roku donedavno neugledni objekt pretvoren u pravu nogometnu ljepoticu".

U Dinamu su posebno oduševljeni izgledom novih klupa za rezervne igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Kada smo u nedjelju došli na stadion, najveća razlika u odnosu na jučer kasno navečer su: klupe za rezervne igrače. Iako nijedan igrač ne voli sjediti na klupi, puno će lakše podnijeti takvu trenerovu odluku na novim Recaro sjedalicama kakve krase najljepše stadione svijeta. Osim toga, sa zapadne tribine će gledatelji imati puno bolji pregled same utakmice jer su klupe za rezervne igrače maknute nekoliko metara od terena, a prema samoj tribini; sve kako bi gledatelji imali bolji doživljaj', stoji na službenoj klupskoj stranici.

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107090073006 arti-201107080387006 arti-201107080868006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo