KOGA PODRŽAVA MIŠKOVIĆ? / Iz Rijeke objasnili svoj stav uoči velike bitke između Šukera i Šimića

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Aktualni hrvatski prvak Rijeka oglasio se povodom nadolazećih izbora za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).

29.11.2017.
19:45
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Posljednjih je dana bilo puno nagađanja oko toga kome će podršku dati HNK Rijeka i njezin predsjednik Damir Mišković koji ima veliki utjecaj u nogometnim krugovima Istre i Kvarnera. Nije tajna da je Mišković namjeravao podržati Marijana Kustića, HDZ-ovog saborskog zastupnika, ali on je ispao iz utrke zbog političke funkcije koja je po zakonu nespojiva s mjestom predsjednika HNS-a.

Image
ŠIMIĆ U OSIJEKU, ŠUKER SE NIJE POJAVIO U RODNOM GRADU: /

'Aktivirao se, posljednjih pet godina ga nije bilo'

Image
ŠIMIĆ U OSIJEKU, ŠUKER SE NIJE POJAVIO U RODNOM GRADU: /

'Aktivirao se, posljednjih pet godina ga nije bilo'

'Imali smo svoga kandidata'

U Međuvremenu su se pojavile glasine da bi Mišković mogao dati podršku Dariju Šimiću, da bi nekoliko sati kasnije prvi čovjek Rijeke bio viđen u društvu Zdravka Mamića koji, dakako, podržava svoga kandidata Davora Šukera. Kako bi stali na kraj spekulacijama iz Rijeke su se oglasili priopćenjem koje prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatski nogometni klub Rijeka imao je svog kandidata s jasnim ciljevima, programom za boljitak hrvatskog nogometa, koji je utemeljen na svim onim principima za koje se naš predsjednik Damir Mišković zalagao od prvog dana ulaska u HNK Rijeka i hrvatski nogomet. HNK Rijeka će se i nadalje zalagati za sve promjene koje jamče stabilnost svih klubova, poboljšanje nogometne infrastrukture i kvalitete rada s mladim nogometašima. HNK Rijeka, kao jedan od nositelja kvalitete, uvijek je spreman na konstruktivne razgovore sa svima onima koji žele pozitivne pomake. Sukladno tome vodili smo i vodimo razgovore s preostala dva kandidata za mjesto predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Razgovarali smo s oba kandidata u Rijeci i Zagrebu. Neovisno o ishodu, HNK Rijeka će poštivati demokratska načela i volju većine te se nadalje zalagati za boljitak hrvatskog nogometa", stoji u priopćenju Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo