VAR vidi sve /

Koban potez: Mandžukićevog suigrača zbog pljuvanja čeka velika kazna

Image
Foto: firo Sportphoto/DPA/PIXSELL

Kazna nije još izrečena pa će Costa vjerojatno biti spreman za večernji okršaj u Ligi prvaka, u kojem se Juventus sastaje s Valencijom na nimalo ugodnom gostovanju na Mestalli.

19.9.2018.
16:29
firo Sportphoto/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Suigrača Marija Mandžukića u najjačem talijanskom klubu Juventusu Brazilca Douglasa Costu zbog pljuvanja protivničkog igrača usred utakmice čeka jedna od najvećih kazni za takav incident, izvještavaju talijanski mediji.

Costa je u utakmici posljednjeg kola talijanske Serie A bio žrtva rasističkih uvreda koje mu je uputio igrač Sassuola Federico Di Francesco pa je njemu Costa uputio pljuvačku. Naravno, ovaj krajnje nesportski potez uhvatila je jedna od brojnih kamera na stadionu u Torinu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilskog reprezentativca i jednog od ključnih igrača Juventusa, kako tvrde vodeći talijanski sportski mediji, očekuje kazna od najmanje tri utakmice neigranja na koju bi se trebalo "nalijepiti" i oko 200 tisuća eura novčane kazne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, kazna nije još izrečena pa će Costa vjerojatno biti spreman za večernji okršaj u Ligi prvaka, u kojem se Juventus sastaje s Valencijom na nimalo ugodnom gostovanju na Mestalli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo