Play ponuda

KLUB PUN VARALICA: / Godina dana zatvora za zvijezdu Barcelone!

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Argentinski nogometaš Javier Mascherano osuđen je pred sudom u Barceloni na godinu dana zatvora i 815.000 eura novčane kazne zbog porezne prevare.

21.1.2016.
16:41
AFP, JOSEP LAGO
Play ponuda

Barcelonina zvijezda osuđena je da je oštetila Španjolsku za 1,5 milijuna eura. Mascherano je tijekom 2011. i 2012. pokušao sakriti zaradu od prava na korištenje svoga lika i to uz pomoć tvrtki registriranih u SAD-u i Portugalu.

Na sudu i Neymar i Messi

Nogometaš je priznao krivnju i već je vratio dio duga, ali to mu nije pomoglo da izbjegne osuđujuću presudu. Ipak, dobra je vijest za njega da zatvorsku kaznu može zamijeniti za novčanu tako da sasvim sigurno neće završiti iza rešetaka. A s obzirom da mu novca ne nedostaje, cijela ova afera ga i neće previše zaboljeti.

U Barceloni i inače nisu posebno 'vješti' u plaćanju poreza. Cijeli je klub pod sumnjom zbog malverzacija prilikom transferaNeymara, a na optuženičkoj klupi će se uskoro naći i najbolji svjetski nogometašLionel Messi koji je s ocem Jorgeom optužen da je oštetio španjolski državni proračun za 4,2 milijuna eura u razdoblju između 2007. i 2009. godine.

Image
SVI PROTIV NEYMARA: /

"Okrivit će ga i za ubojstvo Johna Kennedyja"

Image
SVI PROTIV NEYMARA: /

"Okrivit će ga i za ubojstvo Johna Kennedyja"

Play ponuda
Play ponuda