KLUB POSLAO DIRLJIVO PISMO NAVIJAČU KOJI BOLUJE OD DEPRESIJE: / 'Podržavao si ovaj klub godinama, sada je na nama red da uzvratimo uslugu'

Image
Foto: AFP

Engleski trećeligaš Barnsley oduševio je dirljivom gestom

14.8.2018.
16:55
AFP
VOYO logo

Barnsley je engleski klub koji je godinama daleko od samog vrha ligaškog nogometa na Otoku – trenutno igraju u Ligue 1 (treći rang engleskog nogometa), a jedina sezona u Premier ligi bila ima je davna 1997./98.

Međutim, ono čime je klub sa juga Yorkshirea oduševio, ne samo svoje nego i svjetske navijače ovih dana, nema nikakve veze sa igranjem nogometa na terenu. Barem ne u potpunosti. Naime, izvršni direktor kluba, Gauthier Ganaye, poslao je dirljivo i ohrabrujuće pismo u ime kluba jednom navijaču za kojega se saznalo da boluje od teške forme kliničke depresije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dragi Chris", piše u pismu. "Primjetio sam preko društvenih mreža da si trenutno u teškom trenutku u životu – nisam siguran toćno o čemu je riječ, ali nadam se da će brzo proći. Navijač si kluba već godinama i uvijek si nas podržavao tako da ti želimo reći – ukoliko je na nama red da uzvratimo uslugu, reci i pružit ćemo ti podršku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobrodošao si u bilo koje doba. Vrata mog ureda uvijek su otvorena, a sada konačno imamo i novi aparat za kavu, zahvaljujući Alfieju Mawsonu! Nastavi navijati za Redse, Chris, i mi ćemo nastaviti navijati za tebe!"

Svaka čast Barnsleyju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo