KLOPP ŽELI IGRAČA KOJI MU JE RAZVALIO OBITELJSKI DOM! / Nezadovoljan je u Barci, Liverpool je spreman dati 100 milijuna eura

Image
Foto: AFP

Očito su razmirice riješene

14.11.2018.
11:50
AFP
VOYO logo

Krilni nogometaš svjetskih prvaka Ousmane Dembele nije igrač koji je po dolasku u Barcelonu – i to unatoč transferu koji je zatresao nogometni svijet – osigurao status nezamjenjivog pa se sve više piše o njegovom mogućem odlasku iz kluba.

Barcelona je tog 21-godišnjaka dovela iz redove dortmundske Borussije u transferu koji je iznosio 105 milijuna eura (oko 780 milijuna kuna) uz mogućnost da ta svota kroz bonuse naraste za dodatnih 40 milijuna eura (oko 300 milijuna kuna). Dosad je Dembele odigrao samo jednu utakmicu u punoj minutaži za španjolske prvake, onu u 3. kolu kada je Barcelona rezultatski unakazila Huescu pobjedom 8-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Ousmane Dembele

Skromna minutaža

U posljednjih pet ligaških utakmica skupio je tek 124 minute s time da protiv Betisa nije niti nastupio. Navodno mu trener Ernesto Valverde zamjera pristup treninzima i 'lepršavost' u nekim situacijama za vrijeme utakmice.

Sve to dovelo je do priče da bi Dembele u siječnju mogao napustiti klub, a kao moguća destinacija spominje se Liverpool čiji je menadžer Jürgen Klopp već i ranije bacio oko na njega. Ovu dvojicu, podsjeća Mirror, povezuje i zanimljiva priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp je, tvrdi se, francuskom reprezentativcu iznajmio kuću u Dortmundu koju posjeduje iz dana u kojima je ondje obnašao dužnost Borussijina trenera, a Dembele ju navodno prilično uništio. Razmirice su očito riješene, a Liverpool spreman ponuditi oko sto milijuna eura za realizaciju transfera u siječnju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo