KLOPP PONOVNO ZABAVLJA NAVIJAČE LIVERPOOLA: / 'Idemo svi izaći goli na teren, ionako nas nitko neće primijetiti kraj njega'

Image
Foto: AFP

"Zaista je sjajna atmosfera u timu i svima je drago zbog pažnje koju Mo dobija. Riječ je o odličnoj grupi s kojom radim", rekao je Klopp

19.4.2018.
13:39
AFP
VOYO logo

U Liverpoolovoj svlačionici vlada dobro raspoloženje. Momčad je u borbi za drugo mjesto u Premiershipu, a za finale Lige prvaka igrat će protiv Rome. Glavna zvijezda momčadi je Mohamed Salah koji ne prestaje zabijati u crvenom dresu, a na to se našalio i karizmatični strateg Redsa, Jürgen Klopp:

"Kada smo izašli na trening prije utakmice protiv Manchester Cityja rekao sam momcima - Momci, idemo svi goli izaći na teren, iako nitko neće primjetiti, svi samo gledaju Moa", rekao je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sjajna atmosfera'

Egipatski napadač igra u strašnoj formi i njegova popularnost konstantno raste:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista je sjajna atmosfera u timu i svima je drago zbog pažnje koju Mo dobija. Riječ je o odličnoj grupi s kojom radim. Naravo da na atmosferu utječu i dobri rezultati, ali ima i primjera gdje su sjajni igrači i dobri rezultati, ali nema pozitivne energije u svlačionici", istaknuo je nemački trener, a prenosi 101 Great goals.

Mohamed Salah sa 40 golova je vrlo blizu rekordu Iana Rusha koji je u dresu Liverpoola uspio zabiti čak 47 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo