KLOPP POJASNIO LOVRENOVU SITUACIJU: / Nijemac napokon otkrio zašto je Vatreni ostao i bez mjesta na klupi

Image
Foto: AFP

S obzirom na to da počinje Liga prvaka možda bi mogao dobiti priliku

17.9.2019.
8:45
AFP
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac DejanLovren našao se na popisu od 20 igrača koji konkuriraju za prvu utakmicu Liverpoola u novoj sezoni Lige prvaka. JürgenKlopp i društvo obranu naslova započinju gostovanjem kod Napolija. Njemački stručnjak za ovaj susret razmišlja o promjenama u momčadi pa bi priliku mogao dobiti Lovren.

"Velika je konkurencija. Ako momčadi na travnjaku ne ide dobro, drugi igrači su u svakom trenutku spremni pomoći. Dejan Lovren nije u momčadi i jedino objašnjenje za to je da mi dvojica braniča na klupi nisu potrebna", kazao je Klopp uoči utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije igrao niti minutu

"Ovo je stvarno veliki klub u kojem se za mjesto u momčadi nadmeću prijatelji. Klub je iznad svega i nema zle krvi. Tako se dečki ponašaju i dok god je tako ići ćemo po sve trofeje", poručio je Klopp.

Lovren je u ponedjeljak na stadionu San Paolo odradio trening s ostatkom momčadi. Sada mu preostaje samo nadati se da će dobiti koju minutu jer do sada nije upisao niti jednu. Bio je na klupi u Community Shieldu, dok u preostalih šest Liverpoolovih utakmica, pet u prvenstvu i jedna u europskom Superkupu, nije bio niti na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool: Fabinho, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Adrian, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Lonergan, Shaqiri, Brewster, Robertson, Matip, Kelleher, Alexander-Arnold.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo