KLOPP CIJELOM SVIJETU OČITAO LEKCIJU O KORONAVIRUSU: / Ljutito uzvratio na škakljivo pitanje - 'Ne sviđa mi se to što radite'

Image
Foto: AFP, Glyn KIRK

Dočekali su ga novinari s pitanjem o tome vlada li zabrinutost u njegovoj momčadi zbog virusa

4.3.2020.
13:23
AFP, Glyn KIRK
VOYO logo

Nakon pojave koronavirusa i na koncu epidemije koja polako prerasta u pandemiju, sve se češće ljudi iz javnog života moraju susetati s pitanjima vezanim za nepopoluarnu "koronu". S jednim takvim susreo se i Jurgen Klopp nakon 2:0 poraza svog Liverpoola u četvrfinalu FA kupa protiv Chelseaja. Dočekali su ga novinari s pitanjem o tome vlada li zabrinutost u njegovoj momčadi zbog virusa.

Kloppa je to pitanje, s potpunim pravom, iznerviralo i nije mogao shvatiti da se takva pitanja postavljaju osobama koje nisu stručnjaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

12th May 2019, Anfield, Liverpool, England; EPL Premier League football, Liverpool versus Wolverhampton Wanderers; Liverpool manager Jurgen Klopp amid a sea of red scarves, Image: 432668106, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Actionplus

"Ne sviđa mi se što je za takvu ozbiljnu stvar mišljenje nogometnog menadžera bitno. Ne razumijem to. O takvim stvarima trebaju pričati stručnjaci, a ne netko, poput mene, tko nema znanja. U to se nogometni menadžeri ne bi smjeli miješati. Ja ne razumijem politiku i koronavirus, zašto mene pitate? Ja nosim bejzbolsku kapu i neobrijan sam", odgovorio je pomalo ljutiti Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo