KEK TVRDI DA SU MU NEKI IGRAČI PREMEKANI, KOPIĆ JASNO PORUČIO: / 'Igrači su dali sve od sebe da dođemo do pobjede'

Image
Foto: PIXSELL

Željko Kopić i Matjaž Kek nakon utakmice na Poljudu

31.3.2018.
20:06
PIXSELL
VOYO logo

Nakon remija u jadranskom derbiju između Hajduka i Rijeke treneri Željko Kopić i Matjaž Kek podijelili su dojmove s novinarima. Rijeka je povela golom Čolaka, a konačnih 1:1 postavio je Mijo Caktaš iz kaznenog udarca.

BEZ POBJEDNIKA U LUDOM JADRANSKOM DERBIJU: Caktaš iz kaznenog udarca donio Hajduku bod protiv Rijeke

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravili smo sve da dođemo do tri boda"

Kopić je dobio pitanje o tome da li je zadovoljan s bodom.

"Pripremali smo utakmicu da je dobijemo, mislim da su svi na stadionu osjetili da su igrači dali sve da dođemo do pobjede. Napravili smo izmjenama i energijom sve da dođemo do tri boda. Nedostajalo je kvalitete u organizaciji igre, ali imamo vremena do finala Kupa da se pripremimo na pravi način i potučemo za trofej", izjavio je Kopić, a prenosi Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao je Hajduk jedan lošiji period od 15-ak minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Crna rupa kod nas nastane, mi smo u Poljskoj imali 72 posto posjeda, a i danas smo bili na puno višem postotku od Rijeke, ali posjed mora biti kvalitetan, a lopta dolaziti u prave zone. Nakon izgubljene lopte smo primili gol, potom smo imali još nekoliko slabijih trenutaka", priznao je Kopić.

"Volim doći ovdje jer je pravi ambijent"

TORCIDA PREKIDALA JADRANSKI DERBI: Naklonili se prvoj hrvatskoj žrtvi u ratu, ali i šokirali brutalnom porukom Miškoviću

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, Matjaž Kek je izjavio kako je utakmica bila tvrda i agresivna kao i mnogi derbiji. Kazao je kako je bilo šteta jer su imali meč-loptu za 2:0. Slovenski stručnjak i dalje nije izgubio na Poljudu u svojoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče niza, meni je to bezveze. Volim doći ovdje jer je pravi ambijent i draže mi je igrati tu, nego pred 50 ili 100 gledatelja, tu se vidi imaš li muda. Znao sam da ćemo teško izdržati jer su nam neki igrači bili premekani u duelu za moj ukus. Ali ukupno je bilo korektno, drago mi je kad se igrači pozdrave na kraju", priznao je.

O utakmici je još rekao: "Ja želim pobijediti, poslije 1:0 i šansi sam mislio da ćemo dobiti. Možemo živjeti s ovim rezultatom, ali najbitnije mi je bilo vidjeti kako će dečki reagirati na pritisak i agresiju jer tako će se i u Europi igrati. nema više vremena da primiš loptu. Naročito kad je ušao Toma Bašić, tu uvijek nešto 'visi'. Meni je važno samo da mi ekipa raste, napreduje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo