skroman, a sposoban / Kek: 'Pobijediti na ovakav način prvaka koji dominira u Hrvatskoj godinama, momčad koja igra Ligu prvaka, e to je poticaj. Ako si pametan'

Image
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Najomiljeniji riječki Slovenac i nakon spektakla na Rujevici stoji čvrsto na zemlji

19.9.2016.
14:43
Marko Mrkonjic/PIXSELL
VOYO logo

Trener Rijeke Matjaž Kek usprkos spektaklu koji je njegova momčad priredila na Rujevici  deklasiravši Dinamo s 5:0 i dalje stoji čvrsto na zemlji.

Na pitanje novinara Novog lista hoće li izići s igračima i proslaviti trener Rijeke je rekao: "Ja to ne radim nikada, a i ne bi bilo fer. To je njihovo slavlje, uostalom za tri dana imaju utakmicu". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je vrijedna, važna i poticajna pobjeda, ali treba gledati unaprijed. čestitke igračima, mislim da smo zasluženo pobijedili", kazao je za Novi list najomiljeniji riječki Slovenac.

"Ja sam već puno puta rekao, meni je svaka pobjeda s Rijekom draga. Stvorili smo vrlo poticajnu i perspektivnu sredinu (...) Ja guštam u svakom treningu, u svakoj pobjedi, makar na Grobniku. Međutim, pobijediti na ovakav način prvaka koji dominira u Hrvatskoj godinama, momčad koja igra Ligu prvaka, e to je poticaj. Ako si pametan, naravno. Ako si budala, onda ova pobjeda samo može napraviti problem", zaključio je mudro Kek

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo