KEK I RIJEKA U PROBLEMIMA: / Otišao je Mitrović, a počele su stizati ponude za još dva ključna igrača

Image
Foto: PIXSELL, Nel Pavletić

Trener Rijeke Matjaž Kek praktički je ostao bez pola momčadi proteklog ljeta kada je počela nova sezona HNL-a.

11.1.2017.
9:42
PIXSELL, Nel Pavletić
VOYO logo

Otišli su između ostalih Ivan Močinić, Roman Bezjak, Marin Tomasov, Marko Lešković, ali unatoč svim tim odlascima uspio je slovenski stručnjak posložiti momčad i bez poraza završiti jesenski dio prvestva.

Image
SENZACIONALNA PONUDA: /

Rijeka ostaje bez još jednog aduta, sjajni veznjak odlazi u Englesku?!

Image
SENZACIONALNA PONUDA: /

Rijeka ostaje bez još jednog aduta, sjajni veznjak odlazi u Englesku?!

Međutim, nogometaši vodeće momčadi HNL-a i u siječajnskom prijelaznom roku privlače dosta pažnje. Pogotovo stožerni igrači. Matej Mitrović već je potpisao za Bešiktaš, a ime Filipa Bradarića posljednjih je dana bilo dovedeno u kontekst ogromne ponude od deset milijuna eura od strane engleskog West Bromwicha. No, veznjak sigurno neće u Englesku jer ne može dobiti radu dozvolu. Osim zbog navedenog dvojca Rijačini su se našli u problemima i zbog Stefana Ristovskog. Talijanska Sampdorija, piše Sampnews24, izrazila je želju za braničem Rijeka, ali je vdeća momčad HNL-a odbila pustiti igrača za manje od 2,5 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah potoms stigla je za istog igrača i ponuda iz Turske. Tamošnji portal Sporx objavio je da je Istanbul Basaksehir pokazao interes za makedonskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sada je Ristovski još uvijek član Rijeke, ali je pitanje hoće li to biti i nakon siječnja.

https://twitter.com/izezelj/status/818895672342626304 Zamjenik sportskog direktora Ivan Mance u razgovoru za Novi list poručio je pak kako su u potrazi za napadačem sličnih katrakteristika poput odbjeglog Romana Bezjaka te je dao do znajna da više neće biti prodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno se priča i razgovara na raznim stranama, ali naš cilj je da ovo bude zadnji izlazni transfer ove zime. Morala bi se stvarno dogoditi iracionalna ponuda da netko ode", poručio je Mance čime je utješio sve navijače Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo