STIGLO JE PRIOPĆENJE / Disciplinski sudac odlučio: Hajduk je najviše kažnjen, a zbog njegovih nereda je nastradala i Lokomotiva

Image
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Poznato je kako je utakmica protiv Lokosa u Zagrebu uvijek puna navijača Hajduka, a oni su po mišljenju disciplinskog suca napravili najveću štetu

4.11.2022.
18:33
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
VOYO logo

Završeno je 15. kolo HNL-a pa su tako na stol stigle i nove kazne. Disciplinski sudac Alan Klakočer je odredio kazne za prvoligaše, a najviše je kažnjen Hajduk koji je remizirao s Lokomotivom na gostovanju u domaćinskoj atmosferi rezultatom 2-2. Poznato je kako je utakmica protiv Lokosa u Zagrebu uvijek puna navijača Hajduka, a oni su po mišljenju disciplinskog suca napravili najveću štetu zbog koje je kažnjen Hajduk, ali i Lokomotiva.

Image
ZANIMLJIVA ODLUKA /

Disciplinski sudac posegnuo duboko u Hajdukov džep: Dinamo zapalio Poljud, no kazna je prava sitnica

Image
ZANIMLJIVA ODLUKA /

Disciplinski sudac posegnuo duboko u Hajdukov džep: Dinamo zapalio Poljud, no kazna je prava sitnica

"HNK Hajduk je kažnjen s 20 000 kuna zbog korištenja pirotehnike tijekom utakmice Lokomotiva - Hajduk. Gostujuća navijačka skupina Torcida (1129 pripadnika), smještena na istočnoj tribini, u 62. minuti upalila je jednu, a u 72. minuti oko 25 baklji, od kojih je devet bačeno u teren za igru zbog čega je igra prekinuta u trajanju od jedne minute".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"NK Lokomotiva je kažnjena s 10 000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava gostujućih navijača tijekom utakmice Lokomotiva - Hajduk".

"HNK Rijeka je kažnjena s 8 000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava domaćih navijača tijekom utakmice Rijeka - Istra 1961. Od strane navijača Armade u 61. minuti zapaljene su tri dimne kutije i 11 baklji".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"NK Osijek je kažnjen s 8 000 kuna zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) domaćih i gostujućih navijača tijekom utakmice Osijek - Dinamo. U 56. minuti na sjevernoj tribini gdje je bilo 530 pripadnika BBB-a zapaljeno je 10 baklji, od kojih su dvije bačene na tartan stazu. U 60. minuti na istočnoj tribini gdje je bila navijačka skupina Kohorta zapaljeno je pet baklji i četiri dimne kutije koje su izgorjele na tribini", stoji u priopćenju, a kaznu je dobio i hrvatski prvak:

"GNK Dinamo kažnjen je s 8 000 kuna i zbog korištenja pirotehničkih sredstava (čl. 67. DP HNS-a) gostujućih navijača tijekom utakmice Osijek - Dinamo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo