KATASTROFA JEDNOG OD NAJBOLJIH NOGOMETAŠA U POVIJESTI: / Sud ga blokirao i oduzeo mu putovnicu. Na računu je imao 6 eura

Image
Foto: Instagram

Brazilac se nalazi u nezavidnoj situaciji zbog nepoštivanja propisa

29.7.2019.
19:38
Instagram
VOYO logo

Brazilska legenda i jedan od najboljih nogometaša u povijesti Ronaldinho nalazi se u ogromnim financijskim problemima, zbog čega mu je država oduzela putovnicu i blokirala 57 nekretnina u njegovom vlasništvu zbog duga od otprilike 2,3 milijuna eura, javlja brazilski list Folha de S. Paulo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegova financijska kriza traje već duže, a prije nekoliko mjeseci brazilsk mediji su pisali kako Ronaldinho ima samo šest eura na računu.

Brazilska legenda sa svojim bratom Robertom de Assisom je izgradila most u Porto Alegreu koji je povezivao njegovu farmu s jezerom i pritom uništio prirodni okoliš. K tome, taj je most izgradio bez dozvole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sud mu je naredio da ukloni most, što nije učinio i zbog toga su mu izdane kazne, ali ni njih nije plaćao, pa mu je sada sud blokirao nekretnine i oduzeo obje putovnice, brazilsku i španjolsku te mu zbranio napuštanje domovine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldinha se smatra jednim od najboljih nogometaša u povijesti. Zlatne trenutke svoje karijere proveo je u španjolskom gigantu Barceloni, a 2005. godine osvojio je Zlatnu loptu, nagradu za najboljeg igrača na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo