BARCA PONUDILA RAKITIĆA JEDNOM OD NAJMOĆNIJIH KLUBOVA NA SVIJETU: / Hoće li Hrvat biti dio velikog posla?

Image
Foto: Profimedia

Velika razmjena između dvaju klubova je na pomolu

18.5.2020.
12:29
Profimedia
VOYO logo

Barca i Juventus dogovorili su veliku razmjenu igrača. Kako je u nedjelju izvijestio španjolski dnevnik Sport, dva nogometna velikana dogovorili su razmjenu u koju su uključena trojica nogometaša.

Tako će BiH veznjak MiralemPjanić i MattiaDeSciglio postati novi članovi Barcelone, Dok će desni bek NelsonSemedo otići put Torina. Uz dvojicu igrača Juventus će Barceloni poslati još i 25 milijuna eura. Španjolski novinar Albert Masnou tvrdi da će klubovi kroz neko sati dovršiti dogovor oko ove razmjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjanić bi trebao zauzeti u Barceloni poziciju u veznom redu, dok je De Sciglio vrlo dobra opcija za obje bekovske pozicije. Sport također piše da će ovih 25 milijuna eura poslužiti Barceloni kako bi uložila u još jedno sjajno pojačanje, a to je Lautaro Martinez kojeg bi voljeli dovesti iz Intera.

Image

Dan kanije Tuttosport je donio ‘istinu’ o Pjanićevom transferu. List blizak Juventusu navodi da dogovor postoji već neko vrijeme te da bi Pjanić i de Sciglio trebali na Camp Nou, a Arthur na Allianz Stadium.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Obje strane složne su da je vrijednost ponuda po 60 milijuna eura. Nogometaši Juventusa već su dali zeleno svjetlo svojim transferima i žele se priključiti Lionelu Messiju, međutim Arthur je taj koji je neodlučan. Brazilcu se ene sviđa što ga klub želi prodati nakon dvije sezone i traži vremena kako bi razmislio o svemu”, pišu Talijani.

Dodaju kako su dva kluba već tjednima u kontaktu te da su optimistični kao i to da njihovi predstavnici vjeruju da bi posao moga biti gotov do kraja mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvrtemenu, Goal pak piše da je Barcelona ponudila IvanaRakitić za Miralema Pjanića, ali da ih je Juve odbio jer ga ne vide kao dio njihovih budućih planova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo