KATALONCI PRONAŠLI RJEŠENJE ZA RAKITIĆA: / Vatreni napušta Camp Nou po najpopularnijem receptu ovog ljeta?

Image
Foto: Profimedia, Profimedia, SIPA USA

Više će se znati nakon iduće Barcine utakmice

27.8.2019.
17:36
Profimedia, Profimedia, SIPA USA
VOYO logo

Još uvijek nije poznato hoće li hrvatski reprezentativac IvanRakitić i ove sezone igrati za Barcelonu. Prema onome što španjolski i katalonski mediji pišu cijelog ljeta vjerojatno će napustiti Camp Nou. U suprotnosti je to s njegovim željama i izjavama, međutim, možda neće imati izbora. Po prvi put nakon siječnja 2017. dvije je utakmice zaredom započeo s klupe, s tim da u drugom kolu protiv Betisa nije dobio niti minuti.

Otkrili recept

Protumačeno je to kao jasna poruka Ernesta Valverdea da može bez njega i da je spreman pustiti ga što je lani bilo nezamislivo. Barca traži rješenje za Rakitića, objavio je utorak katalonski Sport i otkrio recept po kojem bi Vatreni mogao otići.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode da će Juventus do 2. rujna i kraj prijelaznog roka još jednom krenuti po veznjaka. Na sastanku koji su predstavnici dva kluba održali 19. kolovoza Talijani su ponudili Barci EmreCana za Hrvata. Razlog tomu je što talijanski prvak nema na raspolaganju dovoljno novca kojim bi isplatili njegovu odštetu.

Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitic of Barcelona Athletic Bilbao v Barcelona, La Liga, Football, Nuevo San Mames Stadium, Spain - 16 Aug 2019, Image: 465784685, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Shutterstock Editorial

Međutim, takva ideja nije prošla jer Barca pokušava smanjiti broj veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako Rakitić ne bude dio operacije Neymar, druga opcija bi mogao biti posudba na jednu sezonu uz obvezu otkupa njegova ugovora u ljeto 2020. To bi Juventusu pomoglo da osigurao usluge vrhunsko pojačanje", piše Sport.

Za kraj napominju da zadnju riječ ipak ima Rakitić. On bi želio potpisati novi ugovor, ali sada je to više nije realno. Prva dva kola započeo je s klupe, a ostane li tkao i protiv Osasune, možda će se pomiriti s tim da je višak i potražiti sreću negdje drugdje. Na Juveu je sada da pričeka njegovu konačnu odluku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo