KATALONCI PIŠU: / Barcelona nudi Hrvata i 20 milijuna eura Sevilli za njihovu zvijezdu

Image
Foto: AFP, QUIQUE GARCIA

Katalonski dnevni sportski list Mundo Deportivo piše kako je Barcelona spremna ponuditi 20 milijuna eura i Alena Halilovića Sevilli za napadača Kevina Gameira.

12.4.2016.
20:47
AFP, QUIQUE GARCIA
VOYO logo

Gameiro je ove sezone postigao 15 golova u La Ligi. Trenutno je najbolji igrač spomenutog andaluzijskog kluba i jedan od najefikasnijih napadača Primere. Upravo zbog toga, čelnici Barcelone i trener Luis Enrique rado bi ga vidjeli na Camp Nou u dresu europskog prvaka. Iz Seville su za njega tražili 40 milijuna eura, ali je Barcelona s hrvatskim reprezentativcem Alenom Halilovićem pronašla prihvatljivije rješenje.

Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER
Image
Foto: AFP, CRISTINA QUICLER

Rakitić savjetovao Halilovića da ode u Sevillu

Iako Halilovića želi zadržati Sporting Gijon u kojem je na posudbi, a zainteresirana je Valencija, Sevilla ima prednost u pregovorima zbog prodaje Ivana Rakitića u Barcelonu na ljeto 2014. godine, a navodno ga je upravo Rakitić savjetovao da odabere Sevillu jer je to klub idealan za njegov igrački razvoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović je otpisan u Barceloni jer Enrique, umjesto njega, više vjeruje mladom Muniru koji je u klubu označen kao igrač za budućnost. Upravo zbog toga, Halilović je i poslan u Sporting, a sad su se Katalonci odlučili riješiti Hrvata. Naravno, samo i isključivo u svrhu zarade i pojačavanja momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo