'SRAM NAS JE' /

Kapetan Rijeke preuzeo punu odgovornost: 'Mi smo zakazali, a Armadine postupke ne podržavam'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

'Prvo je mene sram, a vjerujem i ostale. Sve je krenulo s njihovim ranim golom koji je poremetio cijeli naš dogovor. Sve ostalo si jedna ozbiljna ekipa ne smije dopustiti'

30.8.2024.
11:52
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Kapetan Rijeke, Ivan Smolčić, preuzeo je odgovornost i prokomentirao debakl hrvatskog kluba u Ljubljani. Riječani su u uzvratnoj utakmici play-offa Konferencijske lige doživjeli jedan od najtežih poraza u povijesti kluba na europskoj sceni kada ih je Olimpija svladala s visokih 5-0 i eliminirala iz UEFA-inih natjecanja.

Image
NOVI DETALJI /

Divljanje na tribinama u Ljubljani rezultiralo u sedam ozlijeđenih policajaca: Traže se krivci

Image
NOVI DETALJI /

Divljanje na tribinama u Ljubljani rezultiralo u sedam ozlijeđenih policajaca: Traže se krivci

"Znam da neće puno značiti, ali isprike klubu i navijačima, svima koji su ovo gledali," izjavio je Smolčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo je mene sram, a vjerujem i ostale. Sve je krenulo s njihovim ranim golom koji je poremetio cijeli naš dogovor. Sve ostalo si jedna ozbiljna ekipa ne smije dopustiti. Išli smo na sve ili ništa, što je suludo u tako ranoj fazi utakmice. Olimpija je svoje kontre maksimalno iskoristila, mi smo igrali bez faulova i bez povratne trke kakva bi trebala biti, u nekim trenucima bez glave i oni su to kaznili."

Smolčić nije tražio opravdanja, već je priznao da je Rijeka podbacila. Također se osvrnuo na reakcije navijača, posebno neodobravanje ponašanja Armadine skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo prvi zakazali, a Armadine postupke naravno ne podržavam. Međutim, u jednu ruku razumijem frustraciju. Bila je to tužna noć za hrvatski nogomet."

Unatoč bolnom porazu, Smolčić je naglasio kako ekipa želi što prije zaboraviti ovu noćnu moru i okrenuti se nadolazećim izazovima.

"Normalno da želimo da što prije dođe nova utakmica i da barem pokušamo zaboraviti ovo. Naravno, igramo u nedjelju protiv Dinama, najteže moguće ekipe protiv koje se treba vaditi u HNL-u," dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo