Koncem ovoga mjeseca Real Madrid bi vrlo lako mogao ostati bez jednog od najvažnijih igrača, kapetana i lidera momčadi, Sergija Ramosa. Naime, stoper već mjesecima ne uspijeva postići dogovor s klubom oko produljenja ugovora, a sve se više čini da do produljenja suradnje neće niti doći.

Ramos i predsjednik Florentino Perez nikako ne pronalaze zajednički jezik jer branič inzistira na tome da mu primanja ostanu ista kao i u aktualnom ugovoru, a predsjednik želi srezati prihode i rasteretiti budžet. Priča je stala na tome i pomaka nema već tjednima, ali Ramos istovremeno prima i ponude ostalih klubova.

Ponuda koja se ne odbija

Do sada se spominjao u kontekstu PSG-a i ponekih američkih klubova, ali sada se pojavio još jedan klub, koji ima velike šanse dovesti Ramosa. Kako tvrdi španjolski Es Radio, Ramos je dobio vrlo unosnu ponudu Seville, svog bivšeg kluba i to ponudu koju vjerojatno neće moći odbiti.

Navodno su mu u Sevilli ponudili ugovor na čak pet godina, iako ima 35 godina, i plaću od čak sedam milijuna eura godišnje. Kvaka je u tome što u ponudi stoji i opcija da nakon što završi karijeru ostane u klubu kao funkcioner.

Podsjetimo, Ramos je upravo iz Seville 2005. godine došao u Real, a to je ujedno i klub u kojem je ponikao, odnosno, Sevilla je njegov rodni grad.