KAPETAN UNITEDA UHIĆEN U GRČKOJ: / Potukao se s engleskim turistima pa se obrušio i na policiju?

Image
Foto: Profimedia, Profimedia, Abaca Press

Klub se oglasio kratkim priopćenjem

21.8.2020.
12:24
Profimedia, Profimedia, Abaca Press
VOYO logo

Kapetan Manchester Uniteda HarryMaguire uhićen je na grčkom otoku Mikonosu, javlja Mirror pozivajući se na grčke medije.

Navode kako je tamo otišao na odmor nakon ispadanja od Seville u polufinalu Europske lige te da je ovog četvrtka jer je navodno sudjelovao u tučnjavi ispred jednog lokalnog kafića u kojem se obračunao s engleskim turistima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trojica, među kojima je i Maguire, su privedena jer su verbalno vrijeđala, a potom se i fizički obračunala s policijom koja je došla na intervenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Klub je svjestan optužbi o navodnoj umiješanosti Harryja Maguirea u incident na Mikonosu protekle noći. Kontaktirali smo ga i on surađuje s tamošnjim vlastima", priopćio je Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleski velina u nedjelju je, inače izgubio od Seville 2:1 i ostao bez posljednje prilike da sezonu završi s trofejom.

Manchester United je poveo golom Brune Fernandesa (9-11m), poravnao je Suso (26), a finale Sevilli osigurao je De Jong (78).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla će igrati u finalu u petak ponovno u Koelnu igrati protiv Intera. To će im biti šesti nastup u finalu Europske lige, a u svih prethodnih pet finala je pobijedila, 2006., 2007., 2014., 2015. i 2016.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo