Utakmica prekinuta /

Kaos na utakmici meksičke lige: Izbila tučnjava na tribinama, najmanje 44 ozlijeđenih!

Image
Foto: Profimedia

Trenutačno traje ispitivanje ovog velikog izgreda te mnoge očekuju teške kazne, a s njima će se očito suočiti i čelnici domaćeg kluba.

6.3.2022.
12:44
Profimedia
VOYO logo

Čak 44 osobe završile su ozlijeđene, a od toga dvije vrlo teško na utakmici devetog kola meksičke nogometne Clausure između Queretara i Atlasa.

Utakmica je prekinuta u 63. minuti kada su gostujući navijači utrčali na teren. Zaštitarske službe nisu mogle reagirati i djelovati na pravi način jer su brojčano bile potpuno inferiorne u odnosu na huligane te su tek otvorile sva vrata na stadionu kako bi preostali navijači pobjegli od središta eskalacije sukoba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sva je sreća što za sada nema prijavljenih smrtnih slučajeva. No, 44 osobe su ozlijeđene, a dvije vrlo teško“, službeno je priopćeno ovim povodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutačno traje ispitivanje ovog velikog izgreda te mnoge očekuju teške kazne, a s njima će se očito suočiti i čelnici domaćeg kluba koji se nisu pobrinuli kvalitetno osigurati ovaj nogometni događaj.

Atlas je u trenutku prekida vodio utakmicu s rezultatom od 1-0, a predsjednik Lige MX Mikel Arriola objavio je da će odgovarati oni odgovorni za ovaj incident.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo