KAO OWEN I INCE: / Novi obrat u slučaju Mascherano, Englezi tvrde da se vraća u Premier ligu

Image

Danas je odjeknula vijest da Juventus dovodi Barceloninu zvijezdu Javiera Mascherana, ali engleski tabloid The Sun piše kako je izgledniji povratak Argentinca u Premier ligu.

25.5.2016.
23:00
VOYO logo

Iskusnog Barceloninog igrača, bivšeg igrača Liverpoola žele Manchester United, Arsenal i Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnji vezni i stoper

Jose Mourinho želio bi na Old Traffordu imati Mascherana, ali koristio bi ga na drugačiji način nego Luis Enrique u Barceloni. Portugalac ga želi vidjeti na mjestu zadnjeg veznog, a ne u obrani, na mjestu na kojemu igra Michael Carrick, s kojim United vjerojatno neće produljivati ugovor. Argentinac je upotrebljiv i na mjestu stopera, poziciji koju je ove sezone pokrivao Daley Blind.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mascherano je u Premier ligi igrao tri i pol sezone. Prvo je proveo pola godine u West Hamu, a onda igrao za Liverpool od 2007. do 2010. kad je prešao u Barcelonu. S Kataloncima ima ugovor na još dvije godine.

Owen i Ince igrali za United i Livepool

Navijačima Manchester Uniteda nevjerojatno je da bi klub želio dovesti igrača koji je branio boje njihovog najvećeg suparnika Liverpoola... No, taj put, s Anfielda do Old Trafforda prošle su i nekadašnje engleske zvijezde Michael Owen i Paul Ince.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo