KAO MAYWEATHER I PACQUIAO: /

'Rekli su da se nikada neće dogoditi, ali dogodilo se'

Image
Foto: Screenshot

Nakon višetjedne sapunice švedski napadač Zlatan Ibrahimović (34) u petak je napokon postao nogometaš Manchester Uniteda s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

1.7.2016.
20:24
Screenshot
VOYO logo

Ibrahimović dolazi bez odštete budući da mu je istekao ugovor s PSG-om u čijem je dresu u prošloj sezoni zabio 50 golova u 51 nastupu. Ranije je nogometaš bosanskih i hrvatskih korijena igrao za Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu i Milan, a u svakoj sezoni od 2001. je osvojio barem jedan trofej, uključujući i 13 ligaških naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Lagana odluka'

"Apsolutno sam oduševljen što sam došao u Manchester United i radujem se što ću igrati u Premier ligi. Jedva čekam ponovnu suradnju sa Joseom Mourinhom. On je fantastičan trener, a ja sam spreman za novi i uzbudljivi izazov. U potpunosti sam uživao u svojoj dosadašnjoj karijeri i imam divne uspomene. Sada sam spreman stvarati nove posebne uspomene u Engleskoj", istaknuo je Ibrahimović nakon potpisa ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatan je nakon Europskog prvenstva u Francuskoj odlučio da više neće igrati za švedsku reprezentaciju, tako da je sada u potpunosti posvećen Manchester Unitedu.

"Moja odluka je bila prilično lagana, ali trebalo ju je provesti u djelo. Usporedio bih to s borbom Mayweathera i Pacquiaa. Rekli su da se nikada neće dogoditi, ali dogodila se. Sretan sam što ću raditi s Mourinhom, šteta što smo u Interu bili zajedno samo jednu sezonu. On je pobjednik, ja sam pobjednik, obojica znamo što želimo - pobjeđivati. I to ćemo napraviti", dodao je Ibrahimović.

'Neprocjenjivo iskustvo'

A oduševljen drugim ovoljetnim pojačanjem, nakon stopera Erica Bailyyja iz Villarreala, jesti i Unitedov trener Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zlatan ne treba nikakav uvod, njegova statistika govori za sebe. Ibra je jedan od najboljih napadača na svijetu. Osvajao je naslove u najvažnijim svjetskim ligama, a sada ima priliku igrati u najjačoj. Znam da će prihvatiti ovu šansu i da će naporno raditi kako bi pomogao momčadi da dođe do trofeja. Siguran sam da će njegov talent oduševiti navijače na Old Traffordu sljedeće sezone i da će njegovo iskustvo biti neprocjenjivo u pomoći mlađim igračima u momčadi", rekao je portugalski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo