ŠTO SU UZELI? / Kamp Vatrenih ima terme sa saunom na jezeru, može se iznajmiti čamac na vesla, a najjeftinija soba je 145 eura

Image
Foto: www.resort-mark-brandenburg.de

Resort Mark Brandenburg ima izvrstan fitness centar te bogate sadržaje za rekuperaciju, dok trening centar uz vrhunski travnjak osigurava i privatnost ekipi, pohvalio se HNS

4.12.2023.
11:38
www.resort-mark-brandenburg.de
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez potvrdio je UEFA-i kako je za bazni kamp hrvatske reprezentacije tijekom Eura 2024. odabrao Neuruppin.

Image
BOGAT SADRŽAJ /

HNS odabrao kamp Vatrenih za Euro 2024., Dalić se oglasio

Image
BOGAT SADRŽAJ /

HNS odabrao kamp Vatrenih za Euro 2024., Dalić se oglasio

Bazni kamp u Neuruppinu sastoji se od resorta Mark Brandenburg na obali jezera Ruppiner te pripadajućeg trening igrališta Volksparkstadion koje je udaljeno samo sedam minuta vožnje od hotela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neuruppin se nalazi 75 kilometara od Olimpijskog stadiona u Berlinu gdje Hrvatska otvara Euro 2024. protiv Španjolske, a Hamburg (225 kilometara) i Leipzig (227 kilometara), gdje Hrvatska igra s Albanijom i Italijom, također su brzo dostupni autobusom pa Vatreni u prvom krugu turnira neće imati potrebu za letovima.

Resort Mark Brandenburg ima izvrstan fitness centar te bogate sadržaje za rekuperaciju, dok trening centar uz vrhunski travnjak osigurava i privatnost ekipi, pohvalio se HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zavirili smo na službene stranice resorta kako bismo doznali malo više o njemu, pa se tako hvale termama sa saunom na jezeru, spa centrom za prvoklasno opuštanje, a sam hotel sa četiri zvjezdice ima 130 soba, dok su oko njega tri restorana.

Image
Foto: www.resort-mark-brandenburg.de

"Uživajte u Brandenburgu s najspektakularnijim pogledom na jezero – to je ono što posjet resortu Mark Brandenburg čini tako posebnim", ističu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče cijena najjeftinije jednokrevetne sobe su 145 eura, a dvokrevetne 220. Sobe s pogledom na jezero su od 195 eura za jednokrevetnu, odnosno 270 za dvokrevetnu.

Resort se hvali i kako su 'pet friendly', odnosno kako su dopušteni ljubimci, ali da je broj soba ograničen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogu se i iznajmiti bicikli, i to od po 16 eura po danu, ili 10 eura za četiri sata. Također i e-bicikli, za 32 eura dnevno, te 18 eura za pola dana. Nude i najam čamaca na vesla od pet eura po satu.

Hrvatsku žensku rukometnu reprezentaciju na SP-u gledajte na Voyo i RTL Kockici. Prvenstvo u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj počinje 29. studenog i trajat će do 17. prosinca. Budite uz Kraljice šoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo