KAMERE UHVATILE VAN DIJKA KAD JE MESSI PROGLAŠEN ZA NAJBOLJEG I KAD JE PRIMAO NAGRADU: / Njegov izraz lica i reakcija rekli su - sve!

Image
Foto: Profimedia

Van Dijk glasio kao prvi favorit zbog toga što je Liverpool osvojio naslov prvaka Europe

24.9.2019.
10:39
Profimedia
VOYO logo

Na Twitteru se pojavila fotografija za koju tvrde kako je trenutak kad je Van Dijk gledao Lionela Messija kako prima nagradu u izboru Fife za najboljeg igrača 2019. godine. Ono što iznenađuje je nizozemčev izraz lica koji, bar ovako na prvu, govori kako ga uopće nije pogodila odluka Fife koja je, blago rečeno, iznenadila milijune fanova diljem svijeta. Iako baš i nije tako, jer snimka trenutka prije toga, ona kad je objavljeno ime Lionela Messija, pokazuje drugačije, odnosno dokazuje njegovu iznenađenost.

Mnoštvo je onih koji su očekivali da će Virgil van Dijk ponijeti ovu prestižnu nagradu zbog svega što je postigao u tekućoj godini, odnosno u prošloj sezoni u dresu Liverpoola...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MODRIĆ PO PETI PUT U MOMČADI GODINE: /

Lionel Messi najbolji nogometaš, zna se i tko su najbolji vratar i trener

Image
MODRIĆ PO PETI PUT U MOMČADI GODINE: /

Lionel Messi najbolji nogometaš, zna se i tko su najbolji vratar i trener

"Ovo je trenutak kad je Van Dijk gledao Messija da prima nagradu. To je ono što volim kod njega. Jako je ponizan i stvarno može uživati u sreći drugih ljudi. Nema ljutnje, mrkih pogleda, ničega", stoji u komentaru jednog obožavatelja Van Dijka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Van Dijk glasio kao prvi favorit zbog toga što je Liverpool osvojio naslov prvaka Europe, ali

Van Dijk je glasio kao prvi favorit zbog toga što je Liverpool osvojio naslov prvaka Europe, ali moramo istaknuti kako Messi nije progrešan izbor. Sekundu prije nego što je izgovoreno ime Messija, kamere su pokazale van Dijka koji je ostao blago zatečen odabirom, iznenađen. Inače, Messi je sa 46% glasova odnio pobjedu ispred Virgila van Dijka sa 38% i Cristiana Ronalda sa 36% osvojenih glasova, a on je u svom izboru na prvo mjesto stavio Sadia Manea iz Liverpoola, drugi mu je Cristiano Ronaldo, a treći Frenkie de Jong.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Van Dijk Messija uvrstio na prvo mjesto, Argentinac njega nije

Zanimljivo, među trojicu nije uvrstio Van Dijka, a Nizozemac je njega stavio na prvo mjesto. Preostala dva glasa kapetan Nizozemske dao je klupskim suigračima Mohamedu Salahu i Sadiju Maneu. Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak Reala iz Madrida Luka Modrić petu je godinu zaredom izabran u najbolju momčad svijeta u izboru Međunarodnog nogometnog saveza (Fifa), dok je za najboljeg igrača u prošloj sezoni izabran Lionel Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvrti izbor najboljih nogometaša i nogometašica svijeta kojega je samostalno organizirala Fifa

Ovo je bio četvrti izbor najboljih nogometaša i nogometašica svijeta kojega je samostalno organizirala Fifa, a 32-godišnji Argentinac je po prvi put ponio trofej. Prve dvije nagrade osvojio je Portugalac Cristiano Ronaldo, dok je prošle sezone za najboljeg igrača svijeta proglašen Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Messija i Modrića u najboljih 11 igrača svijeta za prošlu sezonu izabrani su i vratar Liverpoola Allison, koji je ujedno proglašen i najboljim vratarom svijeta, u obrani su Matthias de Ligt (Juventus), Marcelo (Real Madrid), Sergio Ramos (Real Madrid), Virgil van Dijk (Liverpool), veznjaci Frenkie de Jong (Barcelona) i Eden Hazard (Real Madrid) te napadači Cristiano Ronaldo (Juventus) i Kylian Mbappe (Paris SG).

Modrić je biran u najboljih 11 igrača svake godine otkako FIFA samostalno organizira dodjelu, a bio je u najboljih 11 i za sezonu 2014/15. u izboru FIFPro-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo