KALINIĆ PREŠAO U ROMU: / Madriđani pokazali veličinu, pogledajte kojim su se riječima oprostili od bivšeg Vatrenog

Image
Foto: AFP

U Madrid je bio došao iz Milana, a u Italiji je igrao i za Fiorentinu

2.9.2019.
11:48
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni napadač NikolaKalinić otišao je iz Atlético Madrida na jednogodišnju posudbu u Romu koja će na kraju sezone moći otkupiti njegov ugovor, priopćila su u ponedjeljak dva kluba. Kalinić, 31-godišnji bivši reprezentativac Hrvatske, proveo je u Atléticu godinu dana najčešće ulazeći s klupe. Sudjelovao je u 24 utakmice prilikom čega je zabio 4 gola i upisao jednu asistenciju.

Postao višak

Nakon što je ljetos klub doveo osmoricu novih igrača, za njega nije bilo mjesta. Uprava i njegovi zastupnici tražili su posljednjih tjedana klub u kojem bi nastavio karijeru. Kalinić je već stigao u Rim, priopćio je njegov novi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Madrid je bio došao iz Milana, a u Italiji je igrao i za Fiorentinu. U Atléticu kažu kako je njegovo ponašanje od prvog dana bilo uzorno te da je sve odluke prihvaćao kao veliki profesionalac, trudeći se na treninzima i utakmicama. U početna tri prvenstvena kola nije bio na popisu igrača trenera DiegaSimeonea koji je u nedjelju s Atléticom zauzeo vodeće mjesto na tablici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo