KALINIĆ DONIO ODLUKU VEZANU ZA REPKU: / Protjerani napadač povjerio se prijateljima i otkrio im svoje namjere

Image
Foto: PIXSELL

Kalinić je bio primoran napustiti krug reprezentacije na SP-u

26.8.2018.
13:36
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija do daljnjeg je lišena pomoći napadača Nikole Kalinića, javlja Večernji list otkrivajući odluku koju je Atleticov napadač donio, pritom se pozivajući na njemu blisku osobu kao izvor informacije.

Kalinića je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić udaljio iz kruga izabrane vrste sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, a sve zbog situacije koja je uslijedila nakon što mu je kazao da se digne s klupe za pričuve jer ga ima namjere uvesti u završnim minutama utakmice protiv Nigerije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stalo je i stoji

Kalinić je Daliću navodno odgovorio da ga bole leđa, sve je protumačeno kao njegov neposluh budući da su ga leđa zaboljela i kad je trebao ući u završnim minutama jednog pripremnog susreta, a izbornik ga je poslao kući uz poruku da mu trebaju zdravi igrači.

Priča je tu stala i čini se da će stajati i dalje. Naime, Večernji list piše da Kalinić niti ne pomišlja na ispriku i da je, barem zasad, prekržio mogućnost povratka u hrvatsku izabranu vrstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred prijateljski ogled protiv Portugala (6. rujna), potom i susret Lige nacija protiv Španjolske (11. rujna), za prvo okupljanje bez iz reprezentacije umirovljenog Marija Mandžukića, Dalić je sastavio popis igrača na koje računa i na kojem su ova imena napadača – Perišić, Kramarić, Rebić, Pjaca, Santini i Livaja. Kalinić svojom odlukom nema namjere zaoštriti konkurenciju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo