nije omiljen u italiji / Kalinić bezazlenom čestitkom razbjesnio navijače: 'Pokrij se po ušima, ti si simbol propasti Milana!'

Image
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL

Bivši hrvatski reprezentativac još je jednom izazvao bijes navijača Milana

2.10.2018.
9:41
nph/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski napadač Nikola Kalinić nije ni slutio kakva će ga salva uvreda dočekati nakon bezazlene čestitke bivšem suigraču. 

Bivši hrvatski reprezentativac i čovjek oko kojeg si diglo najviše prašine na ovogodišnjem SP-u u Rusiji na Instagramu je čestitao Leonardu Bonucciju na pogotku kojeg je u subotu postigao u derbiju protiv Napolija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Juve je u subotu svladao Napoli rezultatom 3:1, a Kalinić je na Bonuccijevu objavu svog pogotka, prvog nakon što se iz Milana vratio u Juventus, napisao "Čestitam na naslovu", aludiravši time da je Juventus već sad praktički prvak i da na 'čizmi' nema prave konkurencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, to nije sjelo navijačima Milana koji su vidjeli njegovu poruku, pa su ga zasuli uvredama, a najdalje je išao navijač koji je napisao: 'Ti si simbol propasti prošlogodišnjeg Milana, pokrij se po ušima! Dijete od 19 godina je zabilo više pogodaka od tebe!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo