KAKVOG LI IZNENAĐENJA, HAJDUK JE OPET KAŽNJEN: / Iz Pule tvrde da su torcidaši unijeli baklje u tjelesnim otvorima!?

Image

Disciplinski sudac prve lige Saša Pavličić-Bekić izrekao je kazne za utakmice 13. kola koje su odigrane prošli vikend.

26.10.2016.
16:47
VOYO logo

Već prema tradiciji, među kažnjenima je i Hajduk koji nije izbjegao sankcije ni u jednom dosadašnjem kolu. Nakon utakmice protiv Istre 1961 u Puli splitski će klub morati platiti 12 tisuća kuna zbog bakljade koju su napravili njegovi navijači. S deset tisuća kuna je kažnjena i Istra, što zbog pirotehničkih sredstava koje su koristili njezini navijači, što zbog organizacijskih propusta. Domaćini su prodavali ulaznice navijačima Hajduka u slobodnoj prodaji i samim time preuzela dio odgovornosti, pa je zato i kazna Hajduku upola manja nego što bi trebala biti.

Kazna i za Dinamo

Pritom je posebno zanimljivo obrazloženje Istre za propuste. Iz Pule su se očitovali da nisu uspjeli pretražiti pripadnike Torcide koji su, smatraju Istrani, baklje unosili u tjelesnim otvorima. Sudac njihovu žalbu nije uvažio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na utakmici Dinamo - Cibalia navijači Modrih na sjevernoj su tribini bacili nekoliko petardi i zapalili desetak baklji, pri čemu su tri ubačene u prostor iza gola. Dinamo je zbog toga novčano kažnjen iznosom od 11 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo