KAKVO PONIZENJE: / Zvijezda koja zaraduje 3 milijuna kuna tjedno igra za rezerve!

Ocajna sezona za Radamela Falcaa dosegla je u utorak novu dimenziju.

10.3.2015.
20:13
VOYO logo

U utorak je, medutim, nizozemski strucnjak odlucio potpuno poniziti svoju zvijezdu. Poslao je, naime, Falcaa da igra za rezervnu momcad protiv Tottenhama u utakmici U-21 Premierlige. Poznato je da svaki klub moze pojacati svoj mlad sastav i s ponekim clanom prve momcadi, ali obicno je to rezervirano za igrace koji se oporavljaju od ozljeda ili one koji su u potpunosti u drugom planu. Nikako za zvijezde koje, poput Falcaa, zaraduju 265.000 funti, odnosno blizu tri milijuna kuna tjedno!

Iako Van Gaal u javnosti hvali Kolumbijca, njegova djela govore drugacije. Cak ni u trenutku kada je Robin van Persie izvan stroja zbog ozljede, Falcao ne dobiva priliku, a degradiranjem u rezervnu momcad je pao na samo dno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivsi napadac Porta i Atletico Madrida stigao je na Old Trafford proslo ljeto. Manchester United je platio Monacu 7,6 milijuna eura za posudbu, uz opciju da ga na kraju ove sezone moze otkupiti za 60 milijuna eura. No, takva se mogucnost sada cini potpuno dalekom. Falcao je zabio samo cetiri gola od dolaska u Englesku, a posljednji je put strijelac bio 31. sijecnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo