KAKVA USPOREDBA GARYJA NEVILLEA: / 'Mourinho je poput Mayweathera'

Image
Foto: AFP

Bivši engleski nogometaš, a sada stručni komentator Gary Neville, komentirao je stil igre Manchester Uniteda pod vodstvom Jose Mourinha.

31.10.2017.
11:29
AFP
VOYO logo

Igrači Manchester Uniteda proteklog su vikenda sa 1-o (Martial) na svom terenu pobijedili Tottenham i učvrstili se na drugom mjestu Premiershipa sa pet bodova manje od gradskih rivala, Manchester Citya.

Unatoč nova tri boda, neki navijači Uniteda nisu sretni i zamjeraju Portugalcu predefanzivni stil igre koji najviše škodi Romelu Lukakuu, skupom pojačanju iz Evertona. Mourinho nikad nije bio osoba koja se previše obazire na kritike, on samo radi na način za koji misli da je najbolji i ne ulazi u nepotrebne rasprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gary Neville, koji je u karijeri nosio dres Manchester Uniteda, njegov stil igre usporedio je sa stilom boksanja Floyda Mayweathera, prenosi Mirror:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pochettino i Klopp imaju reputacije kao treneri koji vole napadački fudbal. Ali, Mourinho je više kao Mayweather kojeg smatraju ponekad dosadnim bokserom. On defanzivu koristi kao svoje oružje i niko to ne shvata kako treba", rekao je Neville pa dodao:

"Mourinho uđe u glave protivnika i to riješi stvar. Ako dopustite da vam to učini onda vas nema nigdje. Zaslužuje mnogo više poštovanja i siguran sam da će to svima dokazati i ovaj put."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No ne slažu se svi s ovom usporedom, evo riječi jednog od navijača:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne slažem se, nebitna usporedba po mom mišljenju jer Mayweather je pobijedio u svakoj borbi, a Mourinho nije."

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo