KAKVA SUDBINA ČEKA IVANA PERIŠIĆA? /

Talijanski novinar odgovorio fanovima na pitanje vraća li se Vatreni u Inter

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac lani je Milano zamijenio Münchenom

2.4.2020.
12:09
Profimedia
VOYO logo

Talijanski novinar FabrizioRomano odgovarao je na pitanja čitatelja Calciomercata te je dao svoje mišljenje oko toga kakvi su planovi Juventusa, Intera i Milana ovog ljeta.

Hrvatskim nogometnim zaljubljenicima najzanimljivije je dio koji se tiče IvanaPerišića i kakva ga sudbina čeka ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni je lani otišao na jednogodišnju posudbu u Bayern s mogućnošću otkupa ugovora. Sve donedavno, a pogotovo nakon ozljede, nije nagovještavalo da će krilni napadač ostati u Münchenu. Međutim, trener Hansi Flick navodno jako cijeni svestranost Hrvata i želi njegov ostanak.

Image

Bayern Munich's Croatian midfielder Ivan Perisic attends a training session during the team's winter camp in Qatar's capital Doha on January 9, 2020., Image: 491842736, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: MUSTAFA ABUMUNES / AFP / Profimedia

“Što će se dogoditi s Interom igračima na posudbama? Perišić ima najveće šanse za ostankom, potom Joao Mario, dok su najmanje šanse da će Lazarov i Icardijev ugovor biti otkupljeni. Vrijednost svih igrača je zbog pandemije koronavirusa pala”, kazao je Romano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je ove sezone u 22 nastupa u svim natjecanjima uspio postići pet pogodaka i namjestiti ih još osam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo