KAKVA MAJSTORIJA: /

Zvijezda Barcelone novom čarolijom zadivila svijet

Image
Foto: Screenshot

Iako svi nakon utakmice Barcelone i Celte pričaju o penalu kojeg su izveli Lionel Messi i Luis Suarez, jednim atraktivnim potezom posebno se istaknuo treći član napadačkog trojca MSN-a.

15.2.2016.
11:53
Screenshot
VOYO logo

Naime, brazilski napadač Neymar u 80. minuti na fantastičan se način oslobodio svog čuvara, što je pozdravljeno od strane navijača na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemu je Messi dodavao

Neymar je, inače, poslije utakmice izjavio kako je ono dodavanje Messija za Suarezov gol bilo namijenjeno upravo njemu jer su on i Argentinac to uvježbavali na treningu. Također, na snimci se jasno vidi Brazilčev trk iz pozadine. No, korak ispred njega bio je Suarez te je ipak on zabio pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Leo i ja smo to vježbali na treningu, ali je Luis bio bliži i zabio je. Naše prijateljstvo je nabitnije, a ne tko je dao gol", rekao je Neymar nakon utakmice. O golu se očitovao i trener LuisEnrique. On je odbacio mišljenja pojedinaca kako su tim golom njegovi igrači time ponizili protivnike.

"Nisam bio iznenađen golom. Znao sam da će to napraviti u jednom trenutku kao i to da će to izazvati raspravu", poručio je Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo