Kakva drama: Dinamo srusio aktualnog prvaka Hrvatske i uzeo Kup!

MNK Futsal Dinamo, momcad koja nastupa u drugoj malonogometnoj ligi, napravio je veliku senzaciju u dramaticnom finalu regionalnog Kupa, svladavsi prvaka Hrvatske Alumnus sa 4:3.

8.12.2014.
22:43
VOYO logo

Ovo vise nije slucajno. Nikako! MNK Futsal Dinamo kreirao je veliku senzaciju u finalu regionalnog Kupa svladavsi prvaka Hrvatske, nogometase Alumnusa sa 4:3. Prepuna dvorana Drazena Petrovica, u koju se natiskalo vise od 5.000 ljudi, ponovno je svjedocila jednoj divnoj veceri za sve ljubitelje modre boje, pozitivne atmosfere, i vjere u otpor prema svemu losem u hrvatskom nogometu.

Zasto to pisemo? Futsal Dinamo je, prije svega, osnovan od strane Boysa i zaljubljenika u futsal zbog dvije stvari. Prva je, kako bi se dokazalo, i pokazalo, kako se s klupskim ustrojstvom jedan clan, jedan glas, itekako mogu napraviti velike stvari. Druga je, naravno, navijacka groznica i ljubav prema klubu, zdravom klubu, klubu bez mrlje, zakulisnih radnji, i cistog obraza. Klub svih navijaca, naroda, klub koji igra za navijace.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/8XaFONANOaQ

Da sad napisemo kako je ova pozitivna navijacko - nogometna prica dozivjela svoj vrhunac, mislimo da bi smo pogrijesili. Jer, iz utakmice u utakmicu, Futsal Dinamo ima svoj vrhunac. Injercija pozitivnog navijackog vala vidljiva je svakoga tjedna, u svakom nastupu Dinama. Jer, kako onda objasniti konstantno pune dvorane kad Futsal Dinamo igra, poznata nogometna lica koja podrzavaju ovu pricu, mnostvo roditelja s djecom koji se ne boje tih "strasnih huligana", i navijanje bez ijednog incidenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaki od navijaca koji pohodi utakmice Futsal Dinama htio bi ovakvu atmosferu vidjeti jednog dana i na Maksimirskom stadionu, na svom Dinamu, velikom Dinamu, Dinamu koji je, kako oni kazu, nekad pripadao navijacima. Nekad! Nazalost, svoje navijacke emocije i ljubav prema klubu Boysi sad moraju kanalizirati na drugom mjestu. I to rade jako dobro.

Nogomet kakav smo gledali u ponedjeljak na vecer u Ciboni vec dugo nije viden na malonogometnim igralistima. I pokazuje da ove utakmice itekako imaju zanimljivu notu i kvalitetu. Futsal Dinamo je ovom pobjedom istaknuo svoju kandidaturu za najvisa postolja i u elitnom hrvatskom malonogometnom razredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo